Damla sonuçtan hiç memnun değil

EDM Bilişim 3 Gündür Fatura Gönderilemeyen Portal

EDM Bilişim 3 Gündür Fatura Gönderilemeyen Portal
19 Nisan 2024 17:57

Edm her gün yeni bir sürprizle şaşırtmaya devam ediyor. 3 gündür fatura iletmeye çalışıyorum. Her seferinde aynı hatayı alıp müşteri hizmetlerinden teknik ekiple görüşüyorum. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorum, sebep açıklamasını yapan yok. Sorun hala devam ediyor. Sabah yeniden yönlendirdiğim fatura akşamüzerine kadar iletilmeyince yine teknik ekibi aradım talep bildirin yazılımcı düzeltecek dedi ne zaman düzeltir durumum acil dedim sırada olan fatura sayısına göre değişir dedi. Müşterim faturayı görmediği için ödeme alamadım bu zararı kim karşılayacak? Araya hafta sonunun girmesiyle beraber 5 gün geçecek olursa gerekli mercilere zararımızı gösteren kanıtlarla birlikte şikayette bulunacağımı belirtmek isterim. 2020 yılından beri çıkan sorunlara yeterince katlandık diye düşünüyorum.

24 Nisan 2024 09:44

1 hafta oldu hala sorun çözülmedi. "Faturanızı tetiklemeleri için yazılım ekibine ilettim beklemeniz gerekmektedir." şeklinde mail geldi

26 Nisan 2024 10:49

Aynı sorunu yaşayacaklar için buraya not düşmek istedim boşuna 1 hafta beklemeyin. Gönderilemeyen faturayı silin yeni fatura kesin çözüm bu kadar basit.

04 Ağustos 2023 16:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Edm Bilişim Sözleşme İptalinde Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu

24 Eylül 2024 13:02
Edm Bilişim Sözleşme İptalinde Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 16:33
Edm Bilişim, İlgisizlik, Sorumsuzluk, İş Bilmezlik

Edm Bilişim Fatura Kesememe Sorunu!

20 Temmuz 2023 14:34
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 12:32