Eda sonuçtan hiç memnun değil

Ecovacs T20 Hayal Kırıklığı Şirket Çağrı Merkezi İse Aslında Yok!

10 Şubat 2024 19:04

Ecovacs Deebot T20 robot süpürge aldım, ilk gün çok yorgun olduğum için kurulumu anlamadım. Sanıp kenara bıraktım, ertesi gün ve sonraki 3 gün boyunca kurulumu denememe rağmen başarılı olamadım. Son aşamada cihaz, program tarafından görülmüyor ve manuel olarak da aşırı su kullanarak siliyor. Ne yazık ki su miktarını program üzerinden ayarlayamıyorum. Ürünle ilgili sorun için çağrı merkezi 9-18 saatleri arasında ve sadece hafta içi çalışıyor. Bu saatler benim de çalışma saatlerimle çakıştığı için sorunu çağrı merkezi aracılığıyla çözemedim. Instagram hesabından şirkete yazdığımda ise ne yazarsam yazayım standart bir metinle 'Bizi arayın!' yanıtını alıyorum. İhtiyacım olduğunda bana cevap verilmesini beklerim. İade sürecini araştırmaya başladım. Yaşadığım bu durum nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.

07 Mart 2024 16:18 (Şikayetten 25 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ecovacs Türkiye

Robot Süpürge Haritalama Ve İstasyon Sorunları

12 Ocak 20:00
Naim sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürgemin Tamiri Yasal Süreyi Geçti Servis Dönüş Yapmıyor

04 Kasım 13:05
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Ecovacs Omni T20 Su Almıyor, İade Süreci Müşteri İçin Zorlu Ve Belirsiz

17 Haziran 11:30