Ecovacs Haritalandırma Hatası Yapıyor

11 Aralık 2023 23:10

Yaklaşık 2 ay önce Media Markt'tan robot süpürge almaya gittim. Farklı markaları değerlendirmek istememe rağmen, arkadaşlar beni Ecovacs markasını almaya ikna ettiler. Güvendim ancak süpürge sürekli haritanın kopyasını çıkarıyor. İki kez durumu bildirmeme rağmen, telefonumun uygulamasından ayar yapıp geri gönderdiler. Müşteri hizmetleri telefonu açmıyor ve geri dönüş yapmıyor. Paspasın kalitesi düşük, batarya çabuk bitiyor ve çoğu zaman evin son kalan yerini tekrar şarj ettikten sonra süpürebiliyorum. Sık sık haritayı silip yeniden başlatmazsam, robot şarj istasyonunu bulamıyor. Bu markayı almak yerine, süpürge işinde adı olan markaları tercih etmek daha iyi olurdu. Ben çok pişmanım ve bir daha bu mağaza çalışanının tavsiyelerine güvenmeyeceğim.

23 Ocak 2024 14:41 (Şikayetten 1 ay sonra)
22 Şubat 2024 14:42

Markanıza ilgi göstermek şöyle dursun eşim dostum herkese asla almayın diye söylüyorum ürünüm haritalandırma yapıyor diye iki defa gönderdiğim halde mühendisler hatayı bulamadığı için bana ürünü iade ediyorlar başıma bela ettiğiniz ürününüzü geri alın paramı iade edin dört aydır bıktım sizinle uğraşmaktan

Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Abuzer
07 Eylül 2023 17:22