Ecos Mining'de Müşteri Hizmetleri Sorunu

20 Kasım 2024 18:54

Ecos Mining hakkında. Teknik desteğe ulaşamıyorsunuz. Günlük barındırma hizmeti ücretini öderken kredi kartı ile işlem yapmayayım, BTC ile ödeyeyim derseniz otomatik sistemleri yok. Her defasında BTC çekip makineyi başlatır mısınız diye mesaj atmanız gerekiyor. Sürekli mesaj atınca da istenmeyen müşteri muamelesi görüyorsunuz. Hafta sonu ulaşamıyorsunuz. Ben 10 gündür ulaşamıyorum.
Milliyetimizden dolayı da kötü muamele gördüğümüz konusunda şüphelerim var.
Paranızı sokağa atmayın. Müşteri hizmetlerinde Asya kökenli çalışanları olan (özellikle Hint) firmalarla iş yapmayın. İş etikleri kesinlikle yok, bir firmada daha başıma geldi (Opodo). Problemli olarak etiketledikleri müşterilerin işlerini kesinlikle aksatıyorlar ve mesajlarınızı görmezden geliyorlar. Kesinlikle uyumsuz bir müşteri olduğumu düşünmüyorum. Nihayetinde hesabımda günlük ücret olduğu halde 10 gündür madencilik işlemini başlatamadım. Yaptığımız sadece hakkımızı savunmaya çalışmak. Uluslararası bir şirket için buraya şikayet yazarak ne elde ederiz bilmiyorum ama başkaları için yol gösterici olur umarım. Reddit vb. sitelerde de mümkün olduğunca dile getirmeye çalışacağım. Sitelerindeki Forbes vb. medyanın yorumları sizi yanıltmasın.

Besim sonuçtan hiç memnun değil

Ecos Mining Haksızlığı

27 Ekim 2023 13:18
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 14:40
CommonPreCoins Yatırım Vaadiyle Hüsran Yaşadım
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekim Talebim Sürekli Geciktiriliyor Ve Ek Ücretler Talep Ediliyor

12 Eylül 23:32
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Kötü İletişim Ve Saygısız Tavırlarla Karşılaştım

04 Şubat 12:56