Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Tumurly Çalışmayan Rüzgar Tribünü

Tumurly Çalışmayan Rüzgar Tribünü
11 Temmuz 2024 21:14

Eylül ayında 10 KW'lik rüzgar türbini aldık. Montaj yapıldı ama sistem çalışmadı. 7m'lik direğin yetersiz geldiğini, 5m daha eklememizi söylediler. 12m direk konuldu, sistem hala çalışmadı. Bu sefer lityum akülerde sorun olduğunu söyleyip 625 watt'lık akü aldık ve rüzgar türbini aküyü hala şarj etmedi. Servis için bir ekip istedik. Servis için kimse gelmedi, sorunu çözeceklerini söylediler. 10 ay oldu. Hiçbir sorunumuz çözülmedi. Devamlı bir bahane ürettiler. Verdiğimiz bütün para çöpe gitti. Şirket kendini dünya markası gibi lanse ediyor ancak ortada ne servisi ne fabrikası ne de düzgün bir ürünleri var. Görünüşe aldandık, firma tam bir fiyasko. Hakkımızı mahkemede arayacağız. Bizim paramız çöpe gitti, başka insanların parası çöpe gitmesin!

profile profile profile
12 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 11 saat sonra)
11 Ağustos 2024 11:56

Siz iyi misiniz, yetkili kişiler, yani sizin onay verdiğiniz kurum tarafından montaj yapıldı. Galiba bütün şikayetlerin cevabını utanmadan aynı taslak ile cevap veriyorsunuz. Sizin yetkili servisiniz bile yok ki bizim sorunumuz çözülsün kaldı ki nasıl birileri montaj yapsın. Şirketin sahibi F*** ve M*** bey bu ürünün hatalı olduğunu kabul etti. 6 ayı geçti hala cevap bekliyorum. Sizden isteğim çalışmayan, servisi olmayan, bu ürünü gelin tarlamdan çıkarın paramı iade edin. Zaten faturayı iade ettik icra yoluna doğru gitmeden gelin bu çalışmayan ürünü çıkarın ve zararımı karşılayın.

Selami
Selami

Sipariş vermek üzereydim. Beni bu durumdan kurtaran yorumculara çok çok teşekkür ederim. Verilmiş sadakam varmış.

Abdullah
Abdullah

Ben de rüzgar gülü kuracağım yakın zamanda ama kesinlikle uzak duracağım bu firmadan.

Hakan
Hakan

Ürünleri ilgimi çekmişti. Bu şikayet bütün algımı değiştirdi, vazgeçtim. Sadece kar odaklı değil biraz da kalite odaklı olmak lazım.

Tolga
Tolga

Bu firma kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyor. Sen hatalı üret sonra gönderin olmayan uzman kadromuz baksın. O ürün oraya kolay mı takılıyor da söküp göndersin. En az 20 bin tl sadece vinç ister oraya o işi yapmak için. Tumurly pişmanlıktır...

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 20:31

Saltuk Karavan Konya Mağduriyeti