Caner sonuçtan memnun değil

ebebek Trax Tr610 Kamera Program Ve Kurulum Hatası

ebebek Trax Tr610 Kamera Program Ve Kurulum Hatası
Caner
06 Kasım 2023 21:33

Yaklaşık 2 ay önce Sakarya adacenter AVM ebebek mağazasından Trax TR 610 marka model Wi-Fi kamera aldım. Fakat kurulum aşamasında net see programı androidin eski surumu için uygundur diye hata vermektedir ve kurulamamaktadır. 3 adet Android ve 1 adet iOS telefondan denedik. Sakarya Agora AVM mağazaya gittiğimde oradaki arkadaşlarımızda kurulum sağlayamadı. İthink Smart gibi başka başka programlar yüklediler telefonuma denedik fakat uygulama tanıyamadı kamerayı. İade üzerine bir meblağ ekleyip
yenisini almak istediğimde ise tarafınız olan öztelkum firması için iade kabul etmediği tarafıma söylendi. Bu kamerayı kurmak istediğimizdede kuramıyoruz program güncel değil diye. Garantiye gönderelim belki cihaz arızalıdır dediler sonrasında ise,
tarafıma bir numara verildi 0212******* Ok*** Çe*** bey ile görüşmem gerekiyormuş. Kendisi '' ürünün bize göndermenize gerek yoktur. Program günceldir, aşağıdaki numaradan bize ulaşılsın ''diye mail atmış. Fakat defalarca aramama rağmen telefona cevap vermediği için ulaşamadım.

Tarafıma ivedilikle dönüş sağlanması ve programın kurulumu aşamasında destek talep etmekteyim veya ürünün geri alınıp tarafıma programı ile kurulabilen başka bir ürün verilmesi konusunda desteklerinizi rica ederim. 2 aydır bir kamera kurulumu için uğraşmaktayız bu süreçte kuracağımız yerde başımıza istenilmeyen olaylar gelse ki kamerayı neden alıyoruz değil mi, kim karşılayacak bu sorunu, bu kadar zor olmamalı bence. Kamera kullanmak istiyoruz değil mi - evet bir meblağ verip aldık tabii ki, Mağduriyetimin giderilmesi konusundaki çözüm yollarımda sizlere ulaşamıyorum. Tarafıma dönüş sağlanması ve mağduriyetim giderilmemesi durumunda kanuni yollara başvuracağımı şirketinize bildirmek isterim

Serkan
Serkan

Bu ürünü netse uygulaması üzerinden kullanıyorduk artık açılmıyor bu uygulama bir güncelleme geldi ise hangi uygulama üzerinden kullanım sağlayacağız

Akülü Traktör Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Burhan
06 Ocak 2025 15:29
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
28 Ağustos 2025 11:09