Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renk Ve Eksik Aksesuarlarla Gelen İpad Air 5

Yanlış Renk Ve Eksik Aksesuarlarla Gelen İpad Air 5
Döndü
10 Aralık 2024 14:30

Easy Cep'ten iPad Air 5. nesil tablet aldık. İnternet sitelerinden aldığımız pembe renkti, ancak bize morunu yollamışlar. Kutuya ne adaptör ne de kablo koymuşlar, sadece tableti poşete sarıp göndermişler. Sanki bedava alıyoruz. İade edeceğim, bu nedir böyle? Bir terlik bile alsan patpata sarıyorlar. Ticari anlayışınız yok mu? Allah'tan korkmuyorsunuz, kuldan da mı utanmıyorsunuz? Böyle iş mi olur? (İstanbul-Ümraniye-Meydan AVM şubesi bu sorumsuzluğun sorumluları!)

10 Aralık 2024 14:33 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

10 Aralık 2024 14:42

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

12 Aralık 2024 15:15
19 Aralık 2024 16:00

Merhaba Leyla Hanım, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız. Daha hızlı iletişim için bize ulaşabileceğinizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

20 Aralık 2024 10:34

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

Yunus
17 Aralık 2024 14:01
Nur sonuçtan çok memnun

Easy Cep Fatih Şubesi'nde Büyük Hayal Kırıklığı

01 Ocak 2025 19:58
"Site üzerindeki şikayetlere istinaden ücret iademin yapılacağını düşünmemeye hakkımızı yasal yollardan aramaya başlayacağımızı düşünmeye başlamıştım. Geri dönüş ve ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim hızlı ve beklemediğim bir dönüş oldu sorun çözüldü"
Easy Cep Fatih Şubesi'nde Büyük Hayal Kırıklığı
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
23 Ocak 2025 18:13
"Tarafıma firma adına Şükran hanım ulaştı. Kendisinin üslubu, yaklaşımı ve çözüm odaklı olması kaliteli bir çalışma prensibi içerisinde olduğunu bana kanıtladı. Firmaya ait oluşan karamsar düşüncelerimi ve kızgınlığımı profesyonel açıklamaları ile yok etti. EasyCep firması böyle bir çalışma arkadaşları olduğu için şanslı. Kendisine buradan da teşekkür eder, özveri ile sürdürdüğü meslek hayatında başarılar dilerim."
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
20 Mayıs 2024 11:10