EasyCep 360 Kaplama Ve Telefon Ekran Koruyucusu Hakkında Şikayet

24 Aralık 2023 16:251.258
Efkan'ın Teşekkür Mesajı
Kendileri telafi amaçlı hediye çeki verdiler EasyCep ve ibrahim beye teşekkür ediyorum

İstanbul Maltepe Park AVM Easy Cep şubesinde telefonuma 360 kaplama, kılıf ve ekran koruyucusu aldım. Kılıftan memnunum, ancak ekran koruyucusu ve 360 kaplama daha ilk günden baloncuk yaparak söküldü. 360 kaplama ve ekran koruyucusundan hiç memnun kalmadım. Easy Cep markasının böyle düşük kalitede malzeme satması beni şaşırttı. Özellikle markaya güvenerek gidip alışveriş yaptım ve pişman oldum. Kendilerine e-posta atarak şikayetimi belirttim; bana 360 kaplamanın kalkabileceğini söylediler ve iade yapmadıklarını belirttiler. Bir gün geçmeden saatler içinde hem 360 kaplama hem de ekran koruyucusu söküldü ve baloncuk yaptı. Hem kalitesiz ürün satıyorlar hem de bunu kabul ediyorlar. Bilincindeler ve yine de telafi etmiyorlar. Bu son alışverişimdi.

24 Aralık 2023 16:54 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Halil

24 Aralık 2023 17:47

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Halil

25 Aralık 2023 13:51

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Halil

Efkan
25 Aralık 2023 13:53

EasyCep Mağazası Ürün Hatası

19 Haziran 2024 20:51887

"Etkin firmaların çalışanlar açısından lekelenmemesi adına yaptığım başvuru özel ilgi ve alaka ile telafi edildi. Çözüm merkezi temsilcisi Şükran hanıma teşekkür ederim"

EasyCep Cep Parama El Koydu.

31 Ocak 2024 09:371.468

"Yönetici zeynep hanıma müşteri memnuniyeti odaklı yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Firma ile önceki görüşmelerimde bahanelerle oyalanmıştım. İptalden iade alamayacağımı düşünüyordum. Zeynep hanım özellikle ilgilenerek iademizi sağladı."

Easy Cep Memnuniyetsizliği

25 Ocak 2024 22:322.265

Easy Cep Kızılay şubeden mayıs ayında iPhone 12 cihazını satın aldım. Telefon yaklaşık 3 hafta sonra aniden bozuldu kend...

EasyCep İPhone 11 Ekranda Sararmalar

14 Mart 2024 14:211.844

EasyCep Bayrampaşa 212 AVM şubesinden 30 Aralık'ta iPhone 11 aldık. 19.799 TL ödeme yaptık. Telefon iki ay sonra ekranda...

13 Ekim 2024 13:252.534

EasyCep diye bir firma dan Samsung z Flip 4 marka mükemmel adı altında Star city AVM de ki shoptan bir telefon alma gafl...

Tümünü Gör
EasyCep Ayıplı Mal Ve Yetersiz Destek