Efkan sonuçtan memnun

EasyCep 360 Kaplama Ve Telefon Ekran Koruyucusu Hakkında Şikayet

Efkan
24 Aralık 2023 16:25
Efkan'ın Teşekkür Mesajı
“Kendileri telafi amaçlı hediye çeki verdiler EasyCep ve ibrahim beye teşekkür ediyorum”

İstanbul Maltepe Park AVM Easy Cep şubesinde telefonuma 360 kaplama, kılıf ve ekran koruyucusu aldım. Kılıftan memnunum, ancak ekran koruyucusu ve 360 kaplama daha ilk günden baloncuk yaparak söküldü. 360 kaplama ve ekran koruyucusundan hiç memnun kalmadım. Easy Cep markasının böyle düşük kalitede malzeme satması beni şaşırttı. Özellikle markaya güvenerek gidip alışveriş yaptım ve pişman oldum. Kendilerine e-posta atarak şikayetimi belirttim; bana 360 kaplamanın kalkabileceğini söylediler ve iade yapmadıklarını belirttiler. Bir gün geçmeden saatler içinde hem 360 kaplama hem de ekran koruyucusu söküldü ve baloncuk yaptı. Hem kalitesiz ürün satıyorlar hem de bunu kabul ediyorlar. Bilincindeler ve yine de telafi etmiyorlar. Bu son alışverişimdi.

24 Aralık 2023 16:54 (Şikayetten 29 dakika sonra)
24 Aralık 2023 17:47

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Halil

25 Aralık 2023 13:51
Efkan
25 Aralık 2023 13:53

Levent sonuçtan çok memnun

Levent
19 Haziran 2024 20:51
"Etkin firmaların çalışanlar açısından lekelenmemesi adına yaptığım başvuru özel ilgi ve alaka ile telafi edildi. Çözüm merkezi temsilcisi Şükran hanıma teşekkür ederim"
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
31 Ocak 2024 09:37
"Yönetici zeynep hanıma müşteri memnuniyeti odaklı yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Firma ile önceki görüşmelerimde bahanelerle oyalanmıştım. İptalden iade alamayacağımı düşünüyordum. Zeynep hanım özellikle ilgilenerek iademizi sağladı."

Çağan
25 Ocak 2024 22:32
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Aydan
14 Mart 2024 14:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Ekim 2024 13:25