EasyCep Yenilenmiş Mükemmel Telefon Bozuk Çıktı.

17 Ocak 2024 00:15

EasyCep'ten iPhone 7 32GB Black mükemmel telefon aldım. Telefonu 16 Ocak tarihinde teslim aldım kurulumunu yaptım. Sürekli Wi-Fi bağlantı problemi yaşıyordum sorun etmedim. Daha sonra ekranında sorun olduğunu fark ettim. Instagram hikayelerine girdiğimde kendi kendine beğeni atıyor ve saçma sapan şeyler yapıyor. Hikayelere yanıt atıyor puan veriyor. EasyCep e güvendim telefonsuz kaldım. Mağazadan değişim yapmak istediğimi belirttim kabul etmediler. İade süreci olduğunu söylediler. Gerçekten içler acısı bir durum. Tekrar iade süreciyle uğraşacağım. Kim bilir para iadesini ne zaman yapacaklar. Güvenmeyiniz lütfen, pişman olursunuz. Umarım benim pişmanlığım ve mağduriyetim hızla giderilir.

17 Ocak 2024 09:07 (Şikayetten 8 saat sonra)
17 Ocak 2024 11:50
18 Ocak 2024 15:31

2 gün oldu hâlâ hiçbir gelişme yok. Kağıthane'den gönderim yapmama rağmen daha ellerine ulaşmamış telefon. Daha profesyonel destek beklerdim. Artık değişim de istemiyorum destek de. İademi alıp daha profesyonel ve güvenilir bir firmadan alışveriş yapacağım

19 Ocak 2024 13:36
23 Ocak 2024 22:54

Günler oldu, cuma günü pazartesi sizi bilgilendireceğiz dediler, kimse aramadı. Pazartesi aradım gün içinde dönüş sağlayacağız dediler. Salı dediler, salı aradım aciliyet bildirdik yakından takip ediyoruz gün içinde sizi arayacağız dediler henüz arayan yok. Çok ilgisizler insanla dalga geçiyorlar resmen. Kötü bir hizmetleri var aman uzak kaçın EasyCep pişmanlıktır.

25 Ocak 2024 12:19

05 Temmuz 2023 18:43
Elif sonuçtan çok memnun

EasyCep'in İadeyi Yapmaması

02 Ocak 2024 12:56
"Çözüm merkezinden hızlı ve çözüm odaklı dönüş sağlandı. Teşekkürler"
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
27 Ocak 2025 13:47
EasyCep İade Sürecindeki Sorunlar Ve Mağduriyet!
Hikmet sonuçtan memnun değil

Hikmet