Zafer sonuçtan çok memnun

EasyCep Telefon Tamiri Ve İlgisizlik
Zafer
18 Mayıs 2024 17:39
Zafer'in Teşekkür Mesajı
“Servis ücreti geri ödendi teşekkür ederim ama ekran serviste iken kırılması ile yan sanayı ürün takılmış bu da telefonun değerini tamamen değiştirdi kısaca orijinal ekran la verdiğim tel yan sanayı olarak geri aldım yinede teşekkür ederim çalışanlarınızın ilgisi mükemmeldi”

iPhone 12 mini telefonumun şarj soketinde sorun olduğunu belirterek servise verdiğim telefonun ilk masrafı 2 bin TL iken, servise girdikten sonra 4 bin TL'ye yükseldi. Bu bedeli kabul ettim; ancak daha sonra anakartında da problem olduğunu söyleyerek ücreti 6 bin TL'ye çıkardılar. Bunu da kabul etmeme rağmen, 1 haftada gelmesi gereken telefonum 2,5 ayda geldi. Telefonumu teslim aldığımda, ekranın değiştirildiğini ve orijinal ekranın alındığını fark ettim. Firma sorumlusu ile görüşmemde, benden ekran ücreti alınmayacağını söyleyerek konuyu kapattılar. Ancak ne telefonum düzgün çalışıyor ne de ekranın değiştirilme sebebini anlayabiliyorum. Bugün başka bir telefoncuya danıştığımda, orijinal ekranın çok pahalı olduğunu ve bu yüzden sökülürken kırıldığını iddia ettiler. Telefonum için ödediğim ücretin iadesini talep ettim; fakat telefonuma dahi bakmıyorlar. Bu problemin başkalarının başına gelmemesi için bu durumu yazıyorum ve ilgili makamlara şikayet dilekçemi oluşturdum.

18 Mayıs 2024 18:23 (Şikayetten 44 dakika sonra)
18 Mayıs 2024 18:29

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Eda

19 Mayıs 2024 12:21
21 Mayıs 2024 18:20

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

Zafer
26 Mayıs 2024 21:12

26 Mayıs 2024 21:34

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Özge

Muhammed
18 Mayıs 2024 13:09
EasyCep'ten Aldığım İki Telefonda Da Sorun Yaşadım
Meliha sonuçtan çok memnun

Meliha
10 Ocak 16:33
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Eylül 2024 12:59
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
13 Kasım 2024 14:42