Furkan sonuçtan çok memnun

Easy Cep Tam Kapsamlı Sigorta İle Ödeme İle Tamir Ücreti Talep Ediyor

Furkan
20 Aralık 2023 11:52
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Şükran hanıma ilgisi ve alakasından dolayı cık teşekkür ediyorum firmanın yanlış bilgilendirme ve bilgi eksikliğini giderdi ve mağduriyetimin çözülmesinde yardımcı olduğu için iyi çalışmalar dilerim”

Easy Cep firmasından yenilenmiş iPhone 11 Pro Max cihaz satın aldım. Cihazı aldıktan sonra bana ulaştılar ve cihaza ekstra önlem olarak tam kapsamlı koruma tavsiye ettiler. Bu koruma sayesinde, kapalı ortamlarda dahi çalınmaya karşı ve kullanıcı hatası olsa dahi iki defa arızalarda garantinin tamamının karşılanacağı bilgisi verildi. Cihazım sağnak yağmurda su aldı ve sokette ile kamerada arızalar meydana geldi. Garanti talebi oluşturup garantiye gönderdim. Beni ellerine ulaştıktan üç-dört gün sonra aradılar ve kullanıcı hatası olduğunu, bu nedenle ücretli tamir sağlanıp gönderileceğini bildirdiler. Ben de tam kapsamlı koruma yaptırdığımı ilettiğimde 'Size dönüş sağlayacağız, evet yaptırmışsınız.' denildi ve üç-dört gün sonra tekrar aradılar. Bugün tam kapsamlı koruma yaptırdığım firma, sıvı temasını karşılamayacağını ilettiği için 3000 küsur bir fiyatla tamir edilip gönderileceği veya işlem görmeden gönderileceği bildirildi. Tam kapsamlı koruma yaptırdığım firmayı aradım; bize böyle bir talep oluşturulmamış dediler. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Aralık 2023 11:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Aralık 2023 10:57
Furkan
21 Aralık 2023 10:59

10 Şubat 2024 15:29

Merhaba Furkan Bey, Anlaşmalı kargomuz ile cihazınızı bize ulaştırmanızı bekliyoruz. Cihazınız bize teslim edildikten sonra, size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

Yenilenmiş İphone 14 Plus Sıvı Teması Sonrası Onarılmadan İade Edildi

Tuğba
13 Ağustos 14:07
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
07 Ekim 2024 19:25
"Müşteri hizmetleri tarafından arandım sorunum giderildi. Teşekkürler..."
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

Nisanur
05 Ekim 2024 23:54
Uygar sonuçtan hiç memnun değil

Uygar
15 Mayıs 11:49