Emircan sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports FC24 Sebepsiz Hesap Ban

EA Sports FC24 Sebepsiz Hesap Ban
04 Temmuz 2024 23:52

FC24 sebepsiz yere ban yedim. Olay şöyle oldu: Normal hesabımı kasıyordum, oyun yavaşlamaya başlamıştı. Ben de düzelir diye çıkış yapıp tekrar girdim, hesaba bir daha giremedim. Biraz denedim, sonra maile baktım, hesabımın ban yediğini söylüyor. Hiçbir şekilde kuralları çiğnemedim, hile kullanmadım. Mail üzerinden iletişime geçtim, olayı anlattım ve şu cevabı aldım: 'Endişenizi ayrıntılı bir şekilde araştırdıktan sonra, hesabınızla ilgili doğru bir işlem gerçekleştirildiğini ve yaptırımın yürürlükte kalacağını tespit ettik.' Sonra bir mail daha attım, henüz geri dönüş olmadı, 1 gün geçti. Hesabımı nasıl kurtarabilirim? Çözüm bilen varsa lütfen yazabilir mi?

profile profile

Hasan
Hasan

Tamamen aynısını FC25'de yaşadım az önce o yüzden forumlara bir bakayım dedim senin gönderine rastladım. Oyuncular yavaşlamış gibi hissettim çıktım tekrar girecektim bir baktım mail gelmiş. Hile kullanımı hakkında hesabımın ban yediği yazıyor. EA'in mailini nereden bulabilirim? Bana gelen maile böyle bir şey olmadığını söylesem geri dönüş yaparlar mı?

Emircan

Yapmıyorlar reisim ea hiçbir şey yapmıyor geçmiş olsun

EA Sports FC24 Hesabım Gereksiz Ban Yedi

24 Temmuz 2024 11:57
EA Sports FC24 Hesabım Gereksiz Ban Yedi
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Ea Sports Fc 24 Ultimate Team Haksız Ban

Muhammet