Serap sonuçtan hiç memnun değil

e-okul Yabancı Öğrenci E Okula Giriş Yapamıyor

14 Mart 2024 14:51

E-Okul, e-Devlet'e yönlendirme yapıyor. Ben yabancı olduğum için çocuklarım e-Devlet'te görünmüyor; bu nedenle giriş yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Çocuğum 8. sınıfa gidiyor. LGS için nasıl başvuru yapacağız? Lütfen bu sorun için bir an önce çözüm bulunması gerekiyor, teşekkürler.

profile profile profile

Yorumlar (12)

Aziza
Aziza

Bende giremiyorum. Bence e okul turk çocukları için sadece

Maral

Biz de aynı sorunu yaşıyoruz çözüm bulan var mı acaba

Serap

Okul müdürü ile görüştüm o sisteme giriş yaptı ve çocukların velisi olduğumu onayladı bu şekilde e devlette MEB veli bilgilendirme sistemi yazarak çocukların isimleri çıktı ve e okula giriş yapabildim çok şükür

Veronika
Veronika

Ben de giremiyorum, yarın başvuru LGS için yapmak lazım, ama e okulu hiç giremiyorum, nasıl olacak.

Serap

Okul müdürü ile görüştüm o bizim için başvuru yaptı ve onayladı. Ama e okulu hala açamıyorum

Sarab
Sarab

Bende yabancıyım aynı sorunu yaşıyorum oğlum 8. Sınıf yarın LGS başvuruları başlıyor nasıl yapacağız bilemedim

Sundus
Sundus

Bizde aynı sıkıntıdayız çocuklarımıza yazık bir an önce çözüm istiyoruz

Dalya
Dalya

Evet bizde de aynı sorun var bir an önce bir çözüm olması gerekiyor

Bir çözüm bulabildiniz?

Malek
Malek

Ben de yabancıyım, lütfen sorunu çözerseniz bana geri dönün, sorunun ülke genelinde olduğunu düşünüyorum

Serap

Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezini arasam bu sorunla ilgili okul müdürü bir dilekçe yazması lazım bakanlığa iletilsin bu şekilde çözüm bulunur umarım

Serap

Göç idaresine gittim nüfus idaresine yönlendirdiler oraya gittiğimde ama bir çözüm yok dediler yabancılar çocuklarını e devlette göremezler artık ne yapacağım bilmiyorum siz bir çözüm bulursanız lütfen yazın

Genva
15 Mart 2024 01:31