M Kaan sonuçtan hiç memnun değil

E-Mükellef (emukellef.com.tr) Hizmet Kalitesizliği, Mail Sorunu, Satışta Bahsedilmeyen İlave Ücret!

31 Mayıs 2024 13:24

Öncelikle müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor. Ulaşsak da dönüş yapacağız diyorlar dönmüyorlar ve sorun öylece unutuluyor. 20 Mayıs'ta kayıt bıraktım dönüş sağlayacağız dediler, 31 Mayıs'ta ben kendim arıyorum oralı değiller. Mailde çok ciddi sıkıntı çıkmaya başladı. Sürekli sunucularını değiştiriyorlar zaten. Bu da önceki maillere sağlıklı ulaşmamızı zorlaştırıyor. Sabahtan beri ne mail gidiyor ne de alıyor. Üstelik sistemlerinde sıkıntı olduğunu benden öğreniyorlar. Bir müşterime gönderdiğim özel evrakı giden kutusunda olmamasına rağmen LOG kayıtlarında hiç mail atmadığım bir özel bir hastane mailine gittiğini görüyorum. Bilgi gizliliğinden kaynaklanabilecek zararı kim ödeyecek? Müşterilere mailin çalışmadığını söylemek için SMS atayım diyorum 4.000 TL ücret isteniyor. Zaten programı aldığımdan beri her şey ilave ücret ve bunlar internet sitesinde yazmıyor ve satış aşamasında bilgilendirilmiyor. Mailden bile ücret alınması kadar saçma bir durum yok. Mail ücreti aldın bari düzgün alıp göndersin. Kaçtır sözleşmemi istiyorum onu da gönderen yok. Kendim program yazdırsam bundan daha daha iyi olurdu.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 17:06

Logo Yazılım LOG Bulut Erp Çalışmayan Yazılım

02 Nisan 2024 15:46
İsmail sonuçtan çok memnun

17 Şubat 15:30
"Berka Bey ve Firdevs Hanıma çözüm için büyük uğraşılarından dolayı teşekkür ederim"
Mikro Jump Yazılımında Teknik Destek Eksikliği

01 Temmuz 2024 13:19