E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Tanımadığım Kişi CİMER'e Şikayet Yazıyor Bilgi Mesajı Bana Geliyor

01 Aralık 2023 23:24

E-devlet üzerinden bir kişi şikayet bulunuyor. CİMER'e şikayet yazıyor.

Nasıl oluyorsa, bu kişinin yazdığı şikayete ait bilgi mesajı, benim 12 yıldır kullandığım 507... 97 49 numaralı telefonuma 'CİMER'e başvurunuz alınmıştır.' diye başka kişinin başvurusunun bilgi mesajı olarak geliyor.

Bu durumu, gerek 150'yi arayarak, gerek İçişleri Bakanlığı'na şikayette bulunarak, gerekse E-devlet çözüm merkezine açıkça yazdığım halde hiçbir şey yapılmıyor.

Fakat ben de şöyle yazdım: Bu kişiyi tanımadığımı ve yazdığı şikayetten dolayı sorumlu olmayacağımı, sorumluluk almayacağımı, sorumluluğun tamamen E-devlet'e ait olduğunu belirttim. Çünkü haberlerde neler izliyoruz.

Aras
Aras
03 Aralık 2023 18:30

Ben gerek 150 ye gerekse e devlet çözüm hattına bu kişiyi tanımadığımı bu kişinin yazdığı şikayetten dolayı benim kullandığım telefona neden mesaj geldiğini ve kesinlikle sorumluluk almayacağımı bildirdim bu konunun tamamen e devleti bağladığını belirten yazı yazdım ve iç işleri Bakanlığına da şikayette Bulundum ama haberlerde neler izliyoruz malum haklı haksız oluyor haksız haklı daha doğrusu parası olan haklı parası olmayan haksız oluyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Yurt Dışı Telefonunu Kabul Etmiyor!

13 Temmuz 2024 15:17

19 Kasım 2024 12:17