Umud sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Filtre Uyarısı

05 Ağustos 2024 15:40

Dyson v12 süpürgem filtresi temiz olmasına rağmen sürekli filtre temizliği uyarısı vermekte. Sürekli yıkamaktan evi süpüremez olduk. İnternette yorumlara baktığımda bu konuda oldukça fazla olumsuz yorum görmekteyim. Acilen çözüm bekliyorum lütfen, teşekkürler

09 Eylül 2024 16:19

Merhaba 18 Ağustos tarihinde sipariş ettiğim ( tarafınızdan gönderilecek olan yedek parça ) hala stoksuzluk sebebiyle tarafıma ulaşmadı. Her defasında "stoklara girdiğinde tarafınıza iletilecek" bilgisini çözüm olarak kabul etmem bekleniyor. Oldukça yüksek meblağa satın aldığım ürünümü, Dyson'ın bir çok kullanıcının yaşadığı, belli ki hatalı üretilen filtre sorunu nedeniyle kullanamıyorum, duvarda süs eşyası olarak duruyor. Sizden ürün değişimi / iade vs talebim olmadı. Bir filtre gönderimi talebim oldu, ancak koskoca Dyson stoksuzluk sebebiyle müşterisini mağdur etmekte! Lütfen ivedilikle ya yedek parçamı iletiniz, veyahut ürün değişimi sağlayınız. Teşekkürler

13 Ağustos 2024 10:25 (Şikayetten 7 gün sonra)

09 Eylül 2024 11:28

Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
17 Eylül 2023 09:53
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
19 Kasım 2024 21:30