Dyson V12 Dikey Süpürge Borusunun Kırılması Ve Bunun Çözülmemesi

09 Haziran 2023 13:36

Ben Dyson v12 dikey süpürge aldım 1 yıl önce. 6. Ayda boru kısmı kırıldı. Boruydu gönderdik ve ürün hatası olduğu anlaşıldı. Ücretsiz tekrar temin edildi. 5 ay önce tekrar aynı yerden kırıldı ve aylardır stok yenilenecek cümleleri ile oyalanıyoruz. Her defasında gelecek deniyor fakat benim mağduriyetim asla giderilmiyor. Ben 5 aylık hamileyim ve ben inanılmaz mağdur edildim. İkinci ürünü almak zorunda bırakıldım. Bunun artık acilen bir çözüme ulaşmasını istiyorum. Diğer türlü hukuki süreci başlatacağım.

09 Haziran 2023 13:41 (Şikayetten 4 dakika sonra)

09 Haziran 2023 18:25

Bir an evvel iletişime geçmelerini bekliyorum.

Ayda

Özge hanım aynı durumu yaşıyoruz sanırım benimde v12 süpürgem 6. Ayında gevşeme problemi yaşadı kullanamıyorum 2. Süpürgeyi aldım yedek olarak borun 2 aydır yok mağdur edildim hukuki yollara başvuracağım.

Özge

Ayda hanım merhaba Sözde bizimle iletişime geçtiler fakat hiçbir olanak sağlanmadı. Üzerine defalarca kez stok yenileme durumunda sipariş oluşturmamıza rağmen, bununla ilgili bir girişimde bulunmadığımızı söylediler. Bizde artık dava yoluna gideceğiz.

Emel
09 Eylül 2024 11:07
Dyson V12 Boru Kırılması
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
19 Haziran 2024 13:31