Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:22

Dyson SV22 V15 DT marka 13-03-2023 tarihinde 2 yıl parça garantili aldığım süpürge makinesinin mobilya altı adaptörünün mandalı bozuldu. Firmaya fatura ve bozulan adaptörün resimleri ile birlikte mail de değişim talebinde bulundum haftalar sonrası mail verdikleri cevap"Bu parça cihaz kullanımına engel değildir. Dilerseniz web sitemizden ücretli şekilde satın alabilirsiniz" cevap aldım. 2 yıl garantili olan bir ürünü bozulan bozulan adaptörü paramla satın almamı istemesi de müşterisine verdiği değerinin ispatıdır. Çok merak ediyorum İngiltere'de ve herhangi bir Avrupa ülkesinde böyle bir durum olsaydı bu şekilde bir cevap yazıp müşterisine mail gönderebilecekler miydi_? Hiç sanmıyorum. İşte Türkiye'deki Dyson'nın bize verdiği değer bu kadar. Parasını ödediğim ve Dyson'dan aldığım hizmette bu kadar. İşin özeti doğduğun yer kaderindir. Türkiye'm

30 Ocak 2024 15:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

08 Şubat 2024 12:14

Bu ne ciddiyetsizlik 2 hafta oldu hala teknik ekip karar veremedi mi_?

28 Şubat 2024 09:36

Garanti kapsamında olan ürünümü hala değiştirmediler sorun devam ediyor

Samet sonuçtan çok memnun

Samet
10 Aralık 2024 08:15
"Teşekkürler"
Dyson V15 Süpürgede Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
27 Ekim 2024 23:48
"Hızlı geri dönüş için teşekkürler"

Aydanur
14 Mart 2024 22:42
Ozdenur sonuçtan hiç memnun değil

Ozdenur
17 Şubat 2024 14:10