Dyson Gen5 Prusya Mavisi Yanlış Başlık Gönderimi

Dyson Gen5 Prusya Mavisi Yanlış Başlık Gönderimi
Uğur
20 Şubat 2024 17:22

Dyson gen5 detect prusya mavisi renk süpürge sitenizden aldım. Aldığım süpürge dün elime ulaştı. Fakat gelen süpürgenin başlığı kendi bakır rengi olan başlık değil farklı renk geldi. Ekte başlığın resmi mevcut. Müşteri hizmetlerinden yapılan geri dönüşte aynı işlevi yaptığı söylenmiş eşime lakin ben değil kimse renk farkını kabul etmez. Bu başlığın değişimini aksi halde tüm yasal yollara başvuracağımı Dyson gibi bir markaya bu yanlış kutulamanın yakışmadığını bildiririm.

27 Şubat 2024 16:35 (Şikayetten 6 gün sonra)

Yorumlar (5)

Ömer
Ömer

Neden bu şikayeti yapanlar geri dönüş yapmıyor kaç kisi sonucu bekliyor herkesin sorunu ortak

Merhaba bir geri dönüş aldınız mı acaba

Hatice

Aynı şeyi ben de yaşadım bugün ilettim durumu. Sizinki çözüme ulaştı mı? İnternette ne görünüyorsa onu göndermek zorundalar böyle bir saçmalık yok.

Sema
Sema

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Geri dönüş yapıldı mı size acaba

Merhaba bir geri dönüş aldınız mı acaba

Dyson Gen 5 Yanlış Başlık

Büşra
26 Mart 2024 00:08
Dyson Gen 5 Yanlış Başlık

Dyson Yanlış Başlık Gönderilmiş

21 Eylül 2024 01:51
Dyson Yanlış Başlık Gönderilmiş

Dyson Gen5 Halı Başlığı Bozuk Geldi.

Duygu
24 Temmuz 2024 16:15
Dyson Gen5 Halı Başlığı Bozuk Geldi.
Dyson Kategorileri