Dyson Alışveriş İptalinin Yapılmaması Hakkında

Ümit
30 Temmuz 2024 14:21

29.07.2024 tarihinde Dyson internet sitesinden saat 18:41'de ödemesini yaptığım alışverişte, ürünü almaktan vazgeçmemiz nedeniyle iptal ettirmek istedim. Sitede iptal için müşteri hizmetleri numarasından yapılabileceği veya Dyson'ın d*****@dyson.com.tr adresine mail atılabileceği belirtiliyordu. Aynı gün saat 18:57'de müşteri hizmetlerini aradım. B****** Bey iptal işlemini kayda aldıklarını ve işlemin iptal edileceğini belirtti. Yine aynı gün destek mail adresine işlemin iptali için mail attığımda, daha önce müşteri hizmetlerini arayarak yaptığım başvurunun geçerli ve işleme alındığını belirten bir mail geldi. Aynı gün içinde 15 dakika gibi kısa bir sürede talebimi iletmeme rağmen, 30.07.2024 tarihinde Dyson müşteri hizmetlerinden ürünün kargoya verileceğine dair aradılar. İptal talebim olduğunu belirtmeme rağmen kabul etmeyerek ürünü kargocudan teslim almamam gerektiğini söylediler. Ürünün kargocu tarafından geri gönderileceği söylendi. Ürünün satış işleminden sonra kısa sürede ulaşmama ve iptali istediğim halde neden ısrarla gönderiliyor? Ürün kargoda iken ürüne zarar gelse ve iade şartları dışında tutulursa benim kaybımı kim ödeyecek? Ödediğim paranın aynı gün içinde iadesi mümkünken neden 15 gün gibi bir sürede daha beni oyalamak seçiliyor? Böyle küçük hesaplar Dyson markasına olan güveni sarsmakta olup, markaya olan güveni bir tüketici olarak kaybetmemi sağladınız. Gün içinde işlemin iptal edilmemesi ve ücretin iade edilmemesi gerçekleşmeyecek olursa ilgili firma veya firmalar hakkında gerekli yasal yollara başvuracağımı bildiririm.

02 Ağustos 2024 13:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Çağla
Çağla

Süreciniz nasıl sonuçlandı acaba tıpatıp aynı sorunla uğraşıyorum ve hala iademi alamadım

Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Raşit
13 Ağustos 2024 15:37
2024 Yılında Dyson Web Sitesinden Sipariş Oluşturulamaması
2024 Yılında Dyson Web Sitesinden Sipariş Oluşturulamaması
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
12 Aralık 2024 09:32