Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap™ Saç Şekillendirme Ve Kurutma Seti

Dyson Airwrap™ Saç Şekillendirme Ve Kurutma Seti
19 Nisan 2024 18:23

Dyson Airwrap
Dyson Airwrap™ saç şekillendirme ve kurutma seti şikayeti
3ay önce Dyson Airwrap™ Saç Şekillendirme ve Kurutma Seti (Blue Blush) ürününü aldım. Son 2 hafta sürekli arıza verdi. Garanti kapsamında değişim için gönderdik. Bize aynı cihaz her yerde satılmasına rağmen ürün stokta yok diye Dyson Airwrap™ saç şekillendirme ve kurutma seti (Prusya mavisi ve parlak bakır) ürününü gönderdiler. İtiraz etmemize rağmen ürünü kabul etmemiz için sürekli aradılar.
Bizim aldığımız ürünü tabakaları seramik gönderdikleri ürünün titanyum.
Ürünler (ABD Dyson) ile görüşüp bilgileri aldım. Buna rağmen sadece renk değil diye uydurma bir söz ile değişimi kabul etmemizi istediler.
Üstüne üstük seramik plakalı ürün çıkarmalarına rağmen mağduriyetimiz hiç sonuçsuz kaldı.
Son sözüm dysontürkiye çalışanları hiçbir şekilde sattığı ürünler hakkında bilgi sahibi değiller.
Sonuç olarak:Dyson sadece ürünü satışı ile ilgileniyor. Satış sonrası servis memnun edici değil ve paranızla Dyson ne derse onu yapmak zorundasınız.
Çözüm yok.

23 Nisan 2024 17:27

Tekrar aradılar hiçbir şekilde dediğimiz dedik diye devam ediyorlar Dyson pişmanlıktır. Kesinlikle ürünlerin arkasında olan bir firma değil. Hiçbir şekilde haklı olma gibi bir şansınız yok.

24 Nisan 2024 13:45 (Şikayetten 4 gün sonra)

30 Nisan 2024 13:30

Şikayetimiz çözümlenmedi.

02 Mayıs 2024 22:57

Hiçbir şekilde sonuca ulaşamıyoruz. Dyson alıp pişman olmayın! Ürünlerin hepsi renk farkı var deyip kandırıyorlar sadece Ürünler renk farkı dışında da farklı üretim yapılarak sunuluyor. Ürününüz arıza gösterirse kesinlikle çözüm bulamazsınız.

Beste

27 Mayıs 2024 14:42
Ece sonuçtan memnun

Özel Seri Dyson Airwrap Renk Ve Değişim Sorunu

12 Temmuz 2025 02:24
"Aylar süren çabam sonucunda ilk önce yeni bir Dyson Air wrap yolladılar. Aynı sorunla yine karşılaştım. Sonrasında tekrardan Air wrap tarafıma gönderilerek problemimi çözdüler. Sürecin uzun olması her ne kadar bıktırıcı ve yorucu olsa da günün sonuna baktığımızda şu an bir Dyson'ım var. Teşekkürler."
Dyson Kategorileri