Duymer İşitme Cihazları Sorumsuzluğu!
21 Mart 2024 13:203.528

16 yıldır Starkey işitme cihazları kullanıyorum. Şu an ise Duymer' in tek distribütörü olduğu Starkey muse marka cıc cihaz kullanıcısıyım. Kulak kalıbım için cihazımı şubesine teslim ettim, İzmir teknik servise gönderildi montajı yapıldı fakat 70'lik kullandığım hoparlörün matrix fabrika ayarı bozulmuş olarak 60'lik teslim edildi. Bir yıldır herhangi bir çözüm bulunamadı. Kimse yardımcı olmuyor ve bir yıldır işitme kaybım ile mağdurum. Çok basit bir işlem olmasına rağmen yapmak istemiyorlar. Starkey markası Türkiye'nin tek yetkili distribütörü ancak matrix fabrika ayarını cihaza yüklemiyor. Bunun için Amerika ya mı gitmem gerekiyor? Duymer in hizmet politikası sıfır. İvedilikle çözümünü istiyorum. Bakanlık, sosyal medya hesapları, Twitter üzerinden de şikayetlerimi ileteceğimi bildiriyorum.

8 Haziran 2024 22:59

Türkiye' nin tek yetkili Starkey distribütörü Duymer in Şişli şubesine kulak kalıp montaj için verdiğim Starkey muse model 2400 70 lik hoparlör olan cihazım bana muse model 1200 hoparlör 60 lik olarak teslim ettiler. Geri verdiğimde ise model 1200 hoparlör 70 lik olarak verildi. Yani anlayacağınız kalıp montaj için son sürüm olan cihazımın modelini düşürdüler. Teknik servis cihazımı katletti bu süreçte hem zamanımı hem de sağlığımı kaybettim. Firma hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor. Cihazımda bulunan T2 ayar, gürültü baskılama gibi tüm özellikleri kullanamıyorum. Cihazımın kutusunda modeli ve markası yazmaktadır. Aynı zamanda ayar yapılırken aldığım görüntü de ektedir. Bunların yüzünden işitme kaybım arttı. Maddi manevi yıprattılar beni. Size önerim bu markadan uzak kalın. Hiçbir şekilde cihazın arkasında durmuyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım Belgeleri ile süreci buradan paylaşacağım. Sosyal medyadan da gereğini yapacağım. Bu konunun takipçisiyim. Engelime engel katan Duymer Teknik servisidir.

2 Destek
22 Mart 2024 12:29

Genel merkezden Melisa Hanım aradı süreç hakkında çok yardımcı oldu öncelikle kendisine teşekkür ederim. Dört gün sonra sorunumun çözülerek cihazın teslim edileceği söylendi. Cihazı bugün Şişli şubesine teslim ettim. Daha önce yaşamış olduğum kötü deneyim sebebiyle şikayetimi cihazı sağ salim ve sorunsuz teslim aldığımda kaldıracağım.

28 Mart 2024 13:24

Duymer Genel Merkezden Melisa Hanım arayarak konunun takipçisi olacağını belirtti ve sorunumu kısa br süre zarfında çözdü. Melisa Hanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

4 Temmuz 2024 20:17
Eki aç

Türkiye' nin tek yetkili Starkey distribütörü Duymer in Şişli şubesine kulak kalıp montaj için verdiğim Starkey muse model 2400 70 lik hoparlör olan cihazım bana muse model 1200 hoparlör 60 lik olarak teslim ettiler. Geri verdiğimde ise model 1200 hoparlör 70 lik olarak verildi. Yani anlayacağınız kalıp montaj için son sürüm olan cihazımın modelini düşürdüler. Teknik servis cihazımı katletti bu süreçte hem zamanımı hem de sağlığımı kaybettim. Firma hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor. Cihazımda bulunan T2 ayar, gürültü baskılama gibi tüm özellikleri kullanamıyorum. Cihazımın kutusunda modeli ve markası yazmaktadır. Aynı zamanda ayar yapılırken aldığım görüntü de ektedir. Bunların yüzünden işitme kaybım arttı. Maddi manevi yıprattılar beni. Size önerim bu markadan uzak kalın. Hiçbir şekilde cihazın arkasında durmuyorlar. 3-4 aydır İstanbul/Gaziosmanpaşa şubesinde cihaz öyleye bekliyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım Belgeleri ile süreci buradan paylaşacağım. Sosyal medyadan da gereğini yapacağım. Bu konunun takipçisiyim. Engelime engel katan Duymer Teknik servisidir.

Starkey İşitme Cihazı: Düşme Sensörü Ve Kullanım Sorunları

Demet
12 Aralık 2024 23:066.360

Annem için 2021 yılında Starkey 1600 işitme cihazı aldık. Cihazı satın alırken aldığımız modelin kullanıcının düşmesi ha...

2 Destek5 Yorum

Duymer İşitme Cihazları İle Yaşadığım Sorunlar!

Baki
11 Eylül 2024 12:138.525

Duymer işitme cihazları firmasından kulak içi cihaz aldım. Paramızı resmen çöpe attık. 2023 yılında aldığım bu cihazı to...

4 Destek