Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Duru Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ticarethane Ve İş Disiplini Sıfır Dişçi

06 Mayıs 2024 12:26

Ortodonti tedavisi için gittiğimde bankodaki bayan 64 bin TL fiyat verdi. %30 peşin alacağını iletti, beraber hesapladık. 1 hafta sonra tedaviye başlamak için gittiğimde fiyatın 84 bin TL olduğu söylendi ve benim yanlış anladığım ifade edildi. Bunun mümkün olmadığını, %30'u beraber hesapladığımızı ve telefonda 64 bin TL'nin son fiyat olup olmadığını, indirim yapılıp yapılmayacağını sorduğumda '64 bin TL son' yanıtını aldığımı belirttim. Bankodaki bayanın iş disiplinine ilişkin ciddi eksiklikleri olduğunu, işten izin alıp ikinci kez işlem için gittiğimde 20 bin TL fazla ücret talep edildiğini gördüm. İnsan böyle önemli bir ödemede ekrana defalarca bakar. O kadar ilgisiz bir tutum sergilendi ki bu durum beni mağdur etti. Ayrıca, dişin boyutlarına göre farklı fiyatlandırma yapıldığını, büyük ve küçük diş için farklı fiyatlar belirlendiğini öğrendim. Bu durum da ticari anlayışları hakkında soru işaretleri yaratıyor.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Diş Merkezi (Kayseri) Diş Tedavisinde Beklenmedik Ücret Artışı Ve Kötü Muamele

16 Şubat 2025 17:24