DUOLİNGO'DA Hile Yapılması.

09 Haziran 2024 13:26

Ben kaç saatimi verip 1. Oldum ama biri beni saniyeler içinde geçti ligin bitmesine de 10 dakika kalmışken. Bende geçmeye çalıştım ama boşuna hatta şu anki ligde de yaptı bir önceki ligimde de yaptı. Bunu düzeltmelisiniz böyle giderse herkes hileyi öğrenip kullanırlar.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Burcin

Evet hile yapanlar var Çünkü ben birinci sıradayken on saniye gibi kısa sürede benim iki katim puanla önüme geçti bu kisiler ya duolingo içinden ya da duolingonun yazilim açıklarından faydalanıyorlar

duolingoda-hile-yapilmasi-1.jpg
Burcin

Duolingo hile var biraz önce saniyeler içinde ben birinciyken on saniye içinde önüme geçti resmide paylaşıyorum bu arkadaş kimse ya duolingo içinden biri ya da yazılımın boşluklarından faydalanıyor

duolingoda-hile-yapilmasi-1.jpg
Adem
Adem

Hiç alakası yok ben bir ders bitirene kadar birisi 600 puan kastı hepimiz aynı puanda iken ben bir ders bitirdim sonuca bakayım dedim adam 600 puan almış

Defne
Defne

Muhtemelen o kişi sen duolingoya girmeden birkaç saat önce yapmıştır ve sen duolingoya girdiğinde seni 10sn içinde geçmiş gibi gözükebilir. Mesela uygulama içinde puan dopingleri var. Dersleri yaparken normalde yirmi puan olan dersi 50 puan ile geçebiliyorum. Ya da efsanevi ders tamlarken 40 puan almak yerine 80 puan alıyorum. Yani hile değildir. Duolingonun bize verdiği sandıklardan çıkan puan dopingleri.

Sinan
Sinan

Hayır hile yapanlar var, günde 72.000 puan yapmış bir profil bile gördüm, bir günde bu kadar puan toplanması imkansız.

Duolingo'da Haksız Rekabet Ve Puan Sorunu

Münire
30 Ağustos 2024 14:49
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Duolingo Puan Hileleri Hevesimi Kırıyor: Adil Rekabet İstiyorum!

16 Haziran 2024 21:48
Duolingo Puan Hileleri Hevesimi Kırıyor: Adil Rekabet İstiyorum!

Duolingo Oyunda Hile Durumu Söz Konusu

01 Nisan 2024 16:57