Dünya Göz Hastanesi'nde Sorumsuzluk ve İlgisizlik

04 Ekim 2024 16:09

Merhabalar, 04.10.2024 tarihinde Dünya Göz Hastanesi Tunus Şubesine gittim. Saat 14.30'da randevum vardı, saat 13.10'da gittim, erkendi. Neyse, 14.30'a kadar bekledim. Notumu biz ilk gittiğimizde almışlardı, sanırım muayene kalabalık diye bir şey demedim. Kendimi 14.50'de hatırlattım, sanki oraya ilk defa gitmişim gibi bizi atlamışlar. Neyse, kayıt yaptılar, saat 15.00 oldu. Parayı yatırdık, bekliyoruz. Saat 15.20'de hoca muayeneden çıktı, oradaki sekretere sordu, hasta var mı diye. Sekreter 'yok' dedi. Tabii biz yandayız, duydum. Baktım hoca asansöre yöneldi, gidiyor. Dedim, biz vardık. Yani şunu anlamıyorum: Az önce benden 4745 TL muayene ücreti çektiniz, bu kadar sorumsuz nasıl olabiliyorsunuz? Orada bulunan 4 sekreter tam olarak ne işe yarıyor, kusura bakmayın ama ben onu anlamadım. Yani H**** hocam olmasa bir daha gelmezdim. Şifa bulmaya geldik, sağ olsun H**** hocam ilgili, alakalı ama çalışanlarınızda onu göremedim. Adınıza yakışır işleyiş yürütürseniz memnun olurum.

08 Ekim 2024 17:36 (Şikayetten 4 gün sonra)
11 Ekim 2024 12:20

Sayın Yasin K. ile iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla

Zarif sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 22:00
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Fiyat Yerine 20 Bin TL Fazlası: Dünya Göz Hastanesi'nde Büyük Mağduriyet

28 Eylül 2025 17:09
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Kullanımı Mümkün Olmayan Farklı Marka Lens Ücret İadesi Ve Siparişi!

01 Ekim 2024 12:52
dunya-goz-hastanesi-kullanimi-mumkun-olmayan-farkli-marka-lens-ucret-iadesi-ve-siparisi-2.pdf
dunya-goz-hastanesi-kullanimi-mumkun-olmayan-farkli-marka-lens-ucret-iadesi-ve-siparisi-1.pdf

16 Mayıs 2024 09:58

Dünya Göz Hastanesi Kategorileri