Dünya Göz Hastanesi Göz Estetiği, Göz Kapağı Ameliyatı, Kapak Sarkması

27 Mart 2024 17:0620.705

Dünya Göz Hastanesi Altunizade şubesinde protez göz kullanmam sebebiyle alt göz kapağımın sarkması problemi nedeniyle ameliyat oldum. Ameliyat öncesinde doktoruma gözümün küçültülmemesi gerektiğini, zira diğer göze göre zaten daha küçük göründüğünü ifade etmeme rağmen, göz çukurumun dışarıdan fark edilir derecede küçültüldüğünü fark ettim. Bu durum, mevcut protez gözümün de küçültülmesini gerektirdi. Şu anda bir gözüm kapalıymış gibi görünüyor ve bu durum hem görsel hem de psikolojik olarak beni olumsuz etkiliyor.

1 Nisan 2024 12:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Saniye Evgün, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili yetkililerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

3 Nisan 2024 10:12

Tarafıma dönüş yapıldı ancak çözüm bulmak amaçlı değil uzun süre geçtikten sonra neden şikayet ediyorsunuz, doktorumuz alanında uzman ve hatası söz konusu değil, isterseniz %20 indirimle muayene yapabilir şeklinde. Ben de şikayetimi aynı dönemde kısa süre içerisinde kendilerine iletmeme rağmen o dönemde de ücreti karşılığında ikinci bir ameliyat önerildiğini bu nedenle çözüm odaklı olmadıklarını ve yenide ameliyat konusunda kendilerine güvenmediğimi dile getirdim.

Filiz
Filiz
21 Nisan 2024 00:03

Geçmiş olsun kardeşim. Dünya Göz Hastanesi profesyonellik uzak açıklamaları ile iyice amacından uzaklaştı. Ben de orada göz kapağı estetiği oldum ancak sayısız sorun yaşıyorum. Asimetri, enfeksiyon, solgözüm ile yukarı tam bakamama, aşırı hassasiyet, yorgun göz kapakları aşırı ağırlık ve daha neler neler. Bunların hepsi işinde uzman olduğunu düşündüğüm Dünya Göz Hastanesi Altunizade doktorunun yaptığı ameliyattan sonra oldu. Enfeksiyon yüzünden kaç kez hastanelik olduğumu sayamadım. İşimi kaybetme noktasına geldim. Peki doktor beyin çözümü ne oldu biliyor musunuz Instagram'dan engellemek. Oysaki bunun yerine eski ve yeni halimi paylaşmasını çok isterdim. Dünya Göz Hastanesi bu işin neresinde anlamıyorum. Hâlâ çözüm bekliyorum benim şikayetlerim çok büyük. Göz sağlığım bozuldu. Çözüm istiyorum. Servet ödedim bu ameliyat için. Resmen paramla rezil ettiler beni.

Serpil
13 Mayıs 2024 13:4112.818

Dünya Göz Hastanesi Altunizade şubesinde göz kapağı düşüklüğü nedeniyle 29 Nisan da bir operasyon geçirdim. 12 Mayıs'ta ...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular