Nurgül sonuçtan çok memnun

Duaderm Sivilce Ve Lekeler

19 Mart 2024 01:14
Nurgül'ün Teşekkür Mesajı
“Markayı şikayet ettiğim zaman benimle 1 senedir iletişim halinde olan problemimle ilgilenen ve ek ürün gönderimi sağlayan İrem hanıma çok teşekkür ediyorum”

Evkur mağazalarından, cilt uzmanlarının önerisiyle bir torba dolusu Duaderm ürünü satın aldım. Yüzümdeki sivilce izleri ve cilt lekelerinin geçmesi umuduyla, 24 ay taksitle önemli bir borca girdim. Ancak bir ay geçmesine rağmen herhangi bir iyileşme belirtisi göremedim; aksine, yeni sivilceler çıkmaya devam ediyor. Sivilceleri ve lekeleri bir kenara bıraktım, keşke sadece sivilcelerim geçse diyorum. Durumu mağazaya bildirdiğimde, cildimin temizlendiği ve alttaki sivilcelerin yüzeye çıktığı, sonrasında ise kuruyacağı söylendi. Ancak bu sürecin ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Yüzümü her gördüğümde moralim bozuluyor. Ödeyeceğim paraya mı üzülsem, ürünlerin işe yaramadığını görmeye mi yoksa yüzümün haline mi bilemedim.

19 Mart 2024 10:38 (Şikayetten 9 saat sonra)
17 Şubat 2025 15:17

Halit
03 Mart 2024 15:57
Merve sonuçtan memnun

Merve
30 Ocak 2024 01:09
"Geri dönüş için teşekkürler"