Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi Mağdur Olmam

19 Şubat 2024 13:13

Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'nde 3 aya yakındır geçici görevle gelen Kulak Burun Boğaz doktorlarımız, değişen medulla sistemi nedeniyle zamanında hastalara rapor çıkarmadan 'Gidin cihazınızı alın, sonra gelip rapor çıkartırsınız.' demektedir. Sonradan gelen doktorlar da rapor yazmamaktadır. Geçici görevle gelen doktorlarımıza yazılması gereken raporlarımız olduğunu söylediğimizde, bize 'Ben buraya 1 aylık geçici görevle geldim, 3 hekim olmadığı sürece rapor yazmam.' şeklinde cevap vermektedirler. Mevzuata göre, o hastanede 3 hekim bulunmadığı zaman Kulak Burun Boğaz doktoru, farklı dallardan 2 uzman doktordan onay isteyerek rapor verebilir. 3 aydır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'nde işitme cihazı raporu yazılmamaktadır. Doktorlar, işitme cihazı kullanıcılarına 'Diyarbakır'a gidin, orada kendinize rapor çıkartın.' şeklinde yönlendirme yapmaktadır. Bu durumu hastane yönetimiyle konuştuğumuzda ise 'Doktorun işine karışamayız, isterse yazar isterse yazmaz.' şeklinde yanıt almaktayız. Böyle bir keyfi uygulama olamaz. Hiçbir devlet kurumunda kimseden gayri resmi bir iş istenmemektedir ve bizler dilenci değiliz. Bu sorunun acil bir şekilde çözülmesini talep ediyoruz. Saygılarımla, gereğinin yapılmasını rica ederim.

Üsküdar Devlet Hastanesi Cihaz İçin Rapor

18 Aralık 2023 11:17
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Düziçi Devlet Hastanesi Acil Çocuk Bölümünde Sürekli Ekipman Ve Hizmet Eksikliği

03 Kasım 2025 11:10

Eyüpsultan Devlet Hastanesi Sağlık Raporu Neden Yazılmıyor