Eyüpsultan Devlet Hastanesi Sağlık Raporu Neden Yazılmıyor

Eyüpsultan Devlet Hastanesi Sağlık Raporu Neden Yazılmıyor
12 Temmuz 2024 18:54

Yıllardır bu durumu yaşıyoruz. Bugün gitmiş olduğum Eyüp Sultan Devlet Hastanesi'nde, salı günü için bana sadece 1 günlük rapor yazıldı. Cuma gününe kadar daha çok fenalaştım, ayakta duramıyorum, öksürmekten küçük tuvaletimi kaçırıyorum, öksürmekten böbreklerim kasılıyor, 4 gündür uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum. Ateşim bir inip bir çıkıyor. Tüm bu sebeplere rağmen sağlık raporu yazılmadı. İş yerine sağlık raporu zorunlu arkadaşlar, işten atılmamızı mı istiyorlar? Keyfi için rapor almıyoruz, işleri neden bu hale getiriyorlar? Özele gidip muayene olacak paramız yok. Bayan doktorun bana dediği: 'Raporu yazmıyorum, kulak burun ve boğazdan randevu al, öyle rapor yazarsın.' Ben o randevuyu bulana kadar o halde işe gidip çalışmam mı gerekiyor?

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Üslupsuz Tavrı Ve Mağduriyet

12 Ocak 2025 13:47

17 Haziran 2024 19:00
Eyüpsultan Devlet Hastanesi Eyüp Devlet Hastanesinin Hasta Olmama Rağmen Rapor Vermeme Israrı

Doktorun İlgisizliği Ve Haksız Muamele

25 Nisan 2025 12:36