Melsa sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Fatih Yıldızda Mezoterapi Yaptırdım Cildim Mahvoldu

15 Haziran 2024 11:50

Dr. Fatih Yıldız'da leke mezoterapisi yaptırdım. Kesinlikle cildinizde bir problem varsa bir dermatoloğa danışın, çok pişman oluyorsunuz. Sonrasında geri dönüşü gerçekten çok zor. Cildim önce kustu, sonrasında çukur şeklinde iz kaldı ve 6 aydır da bu cildi düzeltmeye çalışıyoruz. 3 aydır Aknetrent kullanıyorum, yine de cildimdeki çukurluklar geçmedi. Ciddi ve ağır bir kremi çocuk oyuncağı gibi 6 hafta boyunca her gün kullanmamı söylediler ki bu kremin önce haftada birle başlanıp sonrasında artırılması gerekiyor. Kısacası, cildimi ve psikolojimi ciddi anlamda mahvetti. Bunu çözmeye çalışacakları yerde hatalarını kabul etmeyip kaba bir üslupla tartışmaya girdiler. İşlem yaptırırken yüzünüze gülerler ama bir problem çıktığında siz maddi ve manevi yıprandığınızla kalırsınız. İletişime geçmemize rağmen hiçbir çözüm yolu sunulmadı ve 'Kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz, imzalamasaydınız' dendi. Şaka gibi.

11 Haziran 2025 11:02
Başarısız Tedavi Ve Memnuniyetsiz Müşteri Deneyimi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 21:02
Tedavi Sonrası Cilt Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ibrahimgonca sonuçtan hiç memnun değil

Rengin Bilgici Beauty Yüzümdeki Lekeler Arttı Psikolojim Bozuldu

16 Mayıs 2025 15:50
Rengin Bilgici Beauty Yüzümdeki Lekeler Arttı Psikolojim Bozuldu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Sanver Reha Özlü İz Tedavisi İçin Sürekli Değişen Ve Uzayan Tedavi Süreci Mağduriyeti

13 Mayıs 2025 10:05