Esma sonuçtan memnun

28 Mart 2024 22:50
Esma'nın Teşekkür Mesajı
“Bir gün sonrasında arayıp arıza için tekrardan pompa göndereceklerini söylediler, teşekkür ederim düşünceniz için.”

DP marka şampuanlardan iki adet satın aldım. Bunlardan birinin kapağı açılmıyor ve pompa çalışmıyor. Diğerinin ise yayı yukarı doğru çıkmış ve kapanmıyor; bu nedenle iki şişe şampuan kullanılamaz hale geldi. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayrıca, yaşadığım sorunu daha iyi anlatabilmek için görsel olarak fotoğraf da ekliyorum. Ürünleri indirimdeyken Gratis'ten satın almıştım, lütfen sorunun çözülmesini rica ediyorum.

29 Mart 2024 15:15 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili Tüketicimiz, Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz firmamıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. dp Daily Perfection ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla dp Daily Perfection

Esma
29 Mart 2024 18:46

Damla sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 13:28
"Sorun için gereken açıklamayı açık anlaşılır bir şekilde yapıldığı için teşekkürler"
Meltem sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2024 19:19