Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Bursa Hastanesi (Çekirge) Özel Hastanede Doğum Sırasında Yaşanan Elektrik Kesintisi

25 Ağustos 2024 11:34

22 Temmuz'da Doruk Bursa Özel Hastanesi'nde doğum yaptım. Doğuma giderken dakikalarca asansör gelmediği için yürüyerek, daha doğrusu yalpalayarak doğumhaneye gittim. Doğum yaptığım sırada elektrikler kesildi ve jeneratörler devreye girmedi. Doğumum telefon ışıklarıyla tamamlandı. Yine elektrikler olmadığı için asansör yoktu ve resmen sürünerek odama çıktım. Odama çıktığımda konuştuğumuz hatta doğumdan önce de teyit ettiğimiz oda süslemesinin olmadığını gördük. Sonrasında ise 'unuttuk' deyip her şey bittikten, tüm ziyaretçilerim gittikten sonra gece oda süslemesi yapıldı. Doğum paketinde dahil olan kuaför hizmeti ve fotoğraf albümü kaldırıldı denildi. Sitelerinde doğum paketi içinde hala bulunduğu şeklinde yalan beyanlar mevcut. Lohusa şerbeti ve ikramlar da gelmedi. Çekilen fotoğraflar defalarca istenilmesine rağmen dijitalden bile gönderilmedi. Doğum paketindeki çanta verilmedi. İnanılmaz kötü bir hastane. Doktorum haricinde hiçbir şeyden memnun kalmadım. Kendilerine şikayetlerimi ilettim defalarca fakat bir özür bile alamadım. Bir daha asla tercih etmem.

26 Ağustos 2024 10:30 (Şikayetten 22 saat sonra)

22 Mayıs 2024 15:33

31 Ekim 2023 12:48
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Doğum Sonrası Hizmeti

22 Temmuz 2023 19:05