Doruk Bursa Hastanesi (Çekirge) Hastane Hizmetleri Ve Ek Ücret Sorunları

Doruk Bursa Hastanesi (Çekirge) Hastane Hizmetleri Ve Ek Ücret Sorunları
24 Temmuz 2024 09:36

Bursa Çekirge Doruk Hastanesinde vajinal doğum yaptı ve 25000 lira ödedim. 25000 liranın içinde ücretsiz dedikleri oda süsleme ve fotoğraf çekimi var dediler. 24 saat hastanede kaldık çıkarken bizden ekstra işlemler altında 2914 lira para ödettiler. Bunun yasal olmadığını söylememe rağmen aldılar. Ve bunu başka bir işletmenin pos cihazından yaptılar. Ayrıca oda süsleme dediği kapıya tül koymakmış, fotoğraf çekimi için ise doğumda elimin yanına gittiğimde çektiler iki fotoğraf. Odaya fotoğraf çekimi için getirdikleri stand 24 saat orada bekledi gelip bizi fotoğraf çekmediler. Benim şikayet şu 2914 lira ödememi geri istiyorum. Ve bunu acil bir şekilde istiyorum. Fotoğraf çekimi ve odama süsleme yapmadıkları için bizi mağdur ettikleri için bununda telafisini istiyorum. Eğer dönüş yapmazsalar yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağım. Ücreti başka bir pos cihazından yaptıkları için SGK ve ticaret Bakanlığına da şikayet edeceğim.

24 Temmuz 2024 11:38 (Şikayetten 2 saat sonra)
Mesut
Mesut
08 Ağustos 2024 18:47

15 günü geçti ve hala 25000 lira doğum ücretinin faturası verilmedi. Hastane çıkışı ekstra işlemler adı altında alınan 2914 liranın faturasını 20 gün sonra geldi ve gerçekler ortaya çıktı. Duru organizasyon adı altında bu parayı kesmişler. Oda süsleme ve fotoğrafmış. Ve ben hastaneden bu hizmeti almadım ama beni kandırıp sizin bebeğinize doğum sonrası gözetim altındayken testler yaptık diyerek aldılar bu parayı benden. Vergi dairesine şikayet ettim. Sıra Tüketici Hakem Heyeti olacak. Paramı en kısa zamanda geri verin

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Hastanenin Usulsüz Faturalandırması Mağduriyet Yarattı

29 Haziran 2025 13:38

27 Haziran 2024 20:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Çekirge Hastanesi Pişmanlıktır. Bir Daha Asla

17 Temmuz 2024 20:52
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Bursa Hastanesi (Çekirge) Sürekli Ücret Talep Ediyor!

15 Ağustos 2024 15:26