Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 19:46

İstikbal'den çift kişilik yatak ve visko yastık adı altında yastık aldım. Yastık hiç içime sinmedi, içini kontrol ettim, keşke etmeseydim. Kılıfı sararmış ve içinde ne visko ne de neredeyse toz haline getirilmiş sünger parçalarıyla doldurulmuş, bildiğiniz çöp resmen. Ve bu yastığa bin TL para ödedim. Mağazayla görüştüm ama umurlarında değil. İnsanları nasıl bu şekilde kandırırsınız, mağdur edersiniz? İstikbal gibi bir firmaya hiç yakışıyor mu, iş ahlakına sığıyor mu? Çok yazık, İstikbal'e güvendiğim için kendime çok kızıyorum. Eğer biraz iş ahlakınız, vicdanınız varsa bu mağduriyeti giderirsiniz.

13 Haziran 2024 19:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

14 Haziran 2024 16:59

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Doquhome Müşteri Hizmetleri Not: Değerli Tüketicimiz, markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi.

Ayşe
Ayşe
14 Haziran 2024 17:11

İstikbal ürününün arkasında durmamıştır. İnsanları kandırmaya devam edecek ürünlerinin özelliğine aldanmayın. İçinden ne çıkacağı belli olmaz. Toz sünger parçalarını kılıfın içine doldurup onu da bin TL'ye gururla satan bir firma bu Yazıklar olsun, Yazıklar olsun

Utku
Utku

Aynı sorunu yasayan var mı diye sayfaya girdim ve aynı sorunu sizde de gördüm. Visco yastık diye aldık yastık iyice pıstı. Hiç konforluda değil. Dun kılıfını yıkamak için söktüm. Ic astarı sökülmüş. İçine bir baktım ince bir sünger arasına doldurulmuş kırpık süngeri görünce sok oldum. Bir de yok yıkamayın su değdirmeyin Visco ürün diye akil veriyorlardı satarken. Kırlent süngerine bir sürü para vermişiz

İstikbal Visko Yastık Alırken Dikkat

Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Yastık Sorunu Ve İlgisizlikle Karşılaşma

29 Aralık 2024 15:41
Yastık Sorunu Ve İlgisizlikle Karşılaşma
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 10:55

26 Nisan 2025 12:29