Volkan sonuçtan çok memnun

Doqu Home İade - Değişim Problemi

10 Nisan 2023 15:56
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Genel merkez bir çözüm sağlamadı. Bayideki çalışanların inceleyip müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıkları için kendilerine teşekkür ederim.”

Bursa İstikbal Mağazası Konak Mahallesi Kınık bayisinden Doqu Home'a ait bir adet visko yastık satın aldık. Ürünü orada denememiz pek de mümkün değildi. Yine de deneyip almaya çalıştık. Ürünü 2 gün ekstra kılıflı şekilde temiz bir şekilde kullanıp boyun ağrısı yarattığından dolayı değiştirmek için bayiye gittiğimizde ürünü değişim için genel merkezi aramanız gerekli dediler.

Doqu genel merkezi 1 hafta önce aradım ve bugün geri dönüş sağladır. Bayi ürün değişimi yapamayacağını iade de alamayacağını belirtmektedir. Hijyenik bir ürün olabilir ama müşteri memnuniyeti ve ürünün durumu değerlendirilip bir kolaylık sağlanabilirdi. Sonuç olarak özel bir kutunun içerisinde her gelene aynı yastığı kullandırıyorlardı.

İlk defa markanızı kullanıp kötü bir deneyim yaşadık ve çözüme kavuşturmadığınız için Tüketici Hakları'na gerekli başvurumu yapacağım.

11 Nisan 2023 09:40 (Şikayetten 17 saat sonra)
11 Nisan 2023 09:41
11 Nisan 2023 10:31

Bayi size yönlendiriyor, siz bayiye yönlendiriyorsunuz. Sonuç olarak müşterinin değişim talebi karşılanmıyor. Ürün incelenmesi sonucunda bir deforme var ise zaten size iade için başvuruda bulunmam. Kutu içerisinde olan özel bir ambalaj içerisinde olmayan ürün ne kadar hijyenik olabilir. Değerlendirmeniz tamamen hatalıdır.

18 Nisan 2023 09:42

07 Temmuz 2023 17:22