12 Temmuz 2024 16:011.639

İzmir Hilltown AVM'de LG Doğan DTM, Doğan Dayanıklı Tüketim, Bilsev Group olarak da geçmekte olan, 07/07/2024 tarihinde 36.800 TL'ye 6 taksit ile bir LG buzdolabı aldım. İki gün sonra bana vuruk ve hasarlı bir buzdolabı geldi ve kendileri o kadar hasarı görünce geri götürdüler. Ben de 09/07/2024 tarihinde mağazaya gittim ve mal hasarlı olduğundan dolayı iade talep ettim, ancak bana merkez ofisimizin onaylaması gerekiyor ve en geç 15 gün içinde ödenecek dediler. Bugün 12/07 LG'den bana iade onayının geldiğine ve bayinizden para iadesini talep edebileceğimi söylediler. Fakat bayiyi arayınca, oradaki çalışanlar K**** Bey ve S***** Bey bu konuda hiç yardımcı olmadılar ve bana 'Burası Türkiye, alışacaksınız. Bizim patronumuz 15 iş günü sonrasında para iadesini yapıyor' gibi çok kötü bir cevap verip telefonu suratıma kapattılar. Lütfen bana söyleyin, bir kere müşteri ile böyle mi konuşulur? Zaten mağdur kalan benim, siz bana hasarlı mal gönderdiniz. İkincisi, 36.800 TL az para mı? Niye ödeme alırken hemen alıyorlar da iade yaparken yapamıyorlar ki? LG kendisi iade için formu onayladığını söylüyor!

12 Temmuz 2024 16:31 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhabalar, İadeniz işlem sırasındadır. En kısa sürede işleminiz tamamlanıp tarafınıza bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Mahgol
17 Temmuz 2024 12:23

Sayin Dogan DT, Ne yazık ki benim ödemem henüz yapılmamış, acaba neden bu kadar sıraya beklemem gerekiyor, ürün hasarlı sizin tarafınızdan teslim edildi sonrasında LG iki günde iade raporu çıkartıldı, bu kadar bekleme nedeni anlamıyorum! Sizin mağaza çalışan konuşma tarzı ve dedikleri vazgeçiyorum artık Çünkü onun için herhangi bir açıklama ya da özür dilme gelmedi sizden! Ama ben anında ödediğim bir parayı, anında da ödemesi istiyorum, herhangi bir kurum gibi, sizin çalışanınız bizim patronumuz bu şekilde ödemek istiyor diyorsa o başka bir şey bunun için Tüketici hakim heyetine başvur yapacağım.

Mahgol
22 Temmuz 2024 13:17

Saim
Benzer Şikayeti Var
10 Eylül 2024 23:13

Sizi gene ürün hasarlı da olsa mevcutmuş, bize hiç ürün teslim edilmedi, simdi teslim edilemeyen ürünün para iadesini yapmıyorlar.

Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Yanlış Bilgilendirme Ve Geciken İade Süreci Mağduriyeti

4 Ağustos 2024 00:331.574

20 Haziran tarihinde doğan dayanıklı tüketim mal. İzmir Hilltown AVM LG mağazasından 50 bin tl'ye almış olduğum klimayı ...

1 Destek

Doğan Dayanıklı Tüketim Malları İzmir Hilltown AVM'de Samsung TV İade Sorunu

5 Temmuz 2024 04:461.780

İzmir Hilltown AVM'de Samsung Doğan DTM, Doğan Dayanıklı Tüketim, Bilsev Gr...

1 Yorum