Fatih sonuçtan çok memnun

Doğa Sigorta Müşterisini İcralık Yaptı

Doğa Sigorta Müşterisini İcralık Yaptı
16 Nisan 2024 15:02
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Tarafıma gönderilen kaza yaptığım aracın şikayeti sonucu icra dosyası doğa sigortanın ödeme yapması sonucu kalktı. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

2022 yılında aracımla başka bir araca çarptım ve araçta 2.000 TL'lik hasar meydana geldi. Doğa Sigorta, bu hasarı ödemedi; değer kaybını çarptığım aracın sahibi yetersiz buldu. Doğa Sigorta 1.700 TL önerdi ancak araç sahibi 3.000 TL talep etti. Doğa Sigorta aradaki farkı ödemeyince, çarptığım aracın sahibi hem Doğa Sigorta'yı hem de beni mahkemeye verdi. Doğa Sigorta bu parayı ödemediği için üzerime haciz takibi başlatıldı. Şimdi bu ücreti ben 7 gün içinde ödemek zorundayım. 2022 yılında poliçemde yazan kaza karşılama miktarı 70.000 TL idi. Doğa Sigorta'nın neden olduğu mağduriyetlerim bir türlü son bulmadı.

16 Nisan 2024 15:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

19 Nisan 2024 17:26

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Fatih
Fatih
22 Nisan 2024 11:41

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 22:14
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 23:48
Doğa Sigorta İle Kasko Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 20:25
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 22:54