Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Diyargaz Para İadesi Yatmadı

Cumhur
29 Nisan 2024 14:58

Diyargaz aboneliğimi iptal ettiğimden bu yana bir hafta geçti ancak hâlâ param hesabıma yatırılmadı. Daha ne kadar beklemem gerektiğini öğrenmek istiyorum ve konunun acil olarak çözülmesini talep ediyorum. Abonelik işlemleri sırasında ödemeler hızlı bir şekilde alınırken, iade sürecinde neden bu kadar uzun süre beklemek zorunda kalıyoruz? Bu sistemin işleyişi hakkında bilgi alabilir ve yardımınızı rica edebilir miyim?

09 Mayıs 2024 16:04

14 gün oldu yasal süreç dolduğu halde Diyargaz aboneliğimi iptal ettim para iadesi yapmadılar hala muhasebe ile görüştüm ne zaman yatar belli değil bir şey diyemem diyor böyle bir saçmalık görmedim ben 2 3 ayrı kişi ile görüştüm hepsi farklı şeyler söylüyor benim paramı niye yatırmıyorlar lütfen acil şekilde konunun gereği yapılsın şikayet vara yazdım 2 3 kere hala çözüm yok

09 Mayıs 2024 15:51

Diyargaz aboneliğimi iptal ettim para iadesi için yasal süreç doldu 14 15 gün geçmesine rağmen hala paramı yatırmadılar. Diyargaz yetkililerini arıyorum hepsi farklı şeyler söylüyor muhasebe ile görüştüm ne zaman yatar bilmiyoruz diyorlar ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim paramı işletiyorlar ve ne zaman verecekler kimse bir şey bilmiyor lütfen bana acil yardımcı olursanız sevinirim başka nerelere şikayet edebilirim

İptal Edilen Abonelikten Sonra Ücret İadesi Gecikiyor

Betül
24 Haziran 2025 23:22

Ebrar
06 Ağustos 2024 11:15

Kırgaz Güvence Bedelimi Bir Haftadır Yatırmıyor, Mağdur Ediliyorum

Hüseyin
16 Temmuz 2025 15:34
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Diyargaz Abonelik İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

30 Haziran 2025 17:27