Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Yolculuğunda Yaşadığım Mağduriyet Ve Güvenlik Endişesi

20 Temmuz 2024 16:24

İstanbul Arnavutköy İlçe Müftülüğünden 20 günlük yürüme mesafeli umreye kaydoldum. Umre gününden önce hocamıza uçak biletleri konusunda ve detaylı bilgi verip vermeyeceğini, biletleri nasıl temin edebileceğimizi sordum. Bana havaalanından verileceğini söyledi. Ancak umre günü yani bugün havaalanına geldiğimde uçakta yer kalmadığını söylediler ve ertesi gün yani 21.07.2024 saat 12:35 uçağına transfer olabileceğim söylendi. Fakat grubumdan sadece ben geride kaldım, tek bayan olarak. Tek kalmak istemediğimi ve güvenlik sorunu olabileceğini belirtmeme rağmen yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Bana, benim gibi geride kalan diğer grup hocasıyla hareket etmem gerektiği söylendi. Ancak ben umremi 20 günlük almıştım ve dolayısıyla bir günüm boşa gitti ve mağdur edildim. Grup hocamız, check-in işlemleri konusunda bilgilendirme yapmadı ve sormama rağmen yetersiz bilgilendirme nedeniyle maddi ve manevi mağdur edildim, korktum ve gerildim. Bir günlük kaybolan hakkımın tarafıma iade edilmesini istiyorum, zira görevlendirilen Diyanet personelinin hatası ve ihmali nedeniyle böyle bir durumu yaşadım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

04 Şubat 2024 22:37

07 Ocak 2024 11:21

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Seyahatinde Diyanet İşleri İle Hayal Kırıklığı Ve Zorlu Deneyim

23 Kasım 2024 09:41