Diyanet İşleri Başkanlığı Camiden Dışarı Verilen Sesler

18 Temmuz 2023 13:27

Beylikdüzü molla gürani camii'nden öğle saatlerinde çocukların kur'an öğrenme seslerini hoparlörle dışarı veriyorlar. Gece çalışan bir insan olduğum için gündüz uyumam lazım, uykusuzluktan sağlığımı kaybettim. Olur olmadık saatlerde camiden gelen sesler dışarı veriliyor. Ben müftü torunuyum, caminin hocası gelse ders verecek kalibrede din eğitimi almış birisiyim ve bundan çok rahatsız oluyorum. Evde tutmasak cihada gidecek annem bile illallah etti. Bu durumdan lütfen şikayetimizi dikkate alın ve buna bir çözüm bulun. Yahu her şeyi geçtim içerideki çocuk sayısı taş çatlasa ki o taş çatlamaz 20 falandır, hoparlör neden kullanılıyor? Bizim zamanımızda kullanılmazdı ve biz çok da iyi duyar öğrenirdik. El insaf diyorum başka da bir şey demiyorum.

Ömer
Ömer

Dostum git bu işi yapan imamı ya da müezzini uyar. Korkma, git sert bir şekilde konuş. Hiçbir iş yaptıkları yok, kimseyi rahatsız etmeye hakları yok. Çekiniyorsan birkaç kişiyle git, korkut biraz.

Diyanet İşleri Başkanlığı Nusretiye Camii Ezan Sonrası Dışarıya Rahatsız Edici Gürültü Veriliyor

10 Mart 2024 21:44

21 Temmuz 2023 20:29