Muş Özel Dilan Polat Lazer Epilasyon

Muş Özel Dilan Polat Lazer Epilasyon
12 Haziran 2024 09:07

Özel Dilan Polat Muş şubesinde %95'lik sonuçtan bahsettikleri için tüm vücut lazer epilasyon paketi satın aldım. İlk deneyimim olduğu için bilgi sahibi olmadığımı belirttim. Seansa girmeden önce bilgi vermedikleri için seansa başlamadan önce merkeze gidip ne yapmam gerektiğini sordum. Seanslarım başladıktan sonra gittim ve gözle görülür bir dökülmem olmadığını beyan ettim. Onlar da bana dökülmelerimin gayet güzel olduğunu söylediler. Her seferinde. Dökülmelerim hala olmadığı için merkezin müdürü S****** Hanım ile görüştüm. Dökülmelerim olmadığı için tekrar kontrole gelmemi söyledi. Yine kontrole gittim, değişen bir şey olmadı. 7. seans öncesi merkeze gittim. Son 2 seansım kaldığını ve hala dökülmelerimin olmadığını söyledim. Bu sefer seansıma başka birisi girmek istedi ve 7. seansta dökülmem başladı. Son iki seansım kaldığı için tabii ki tüylerim bitmedi. 12.02.2024 tarihinde merkeze gittim. Seanslarımın bittiğini ve özel olarak görüşmek istediğimi söyledim. Benimle konuşmak bile istemediler. S****** Hanım, Ş**** Hanım'a yani sahibine, görüşmeye sen git dedi. O da ben ne konuşacağım, sen görüş dedi. Aralarında dedikodu yapıp beni dakikalarca bekleme odasında beklettiler. Sonunda S****** Hanım ile görüşebildim. Daha önceden de dökülmelerim olmadığı için kendisine geldiğimi belirttim. Son 2 seansımda dökülmelerim olduğunu da belirttim. Benimle alakalı bir durum değildi çünkü son seanslarıma giren kişi en yüksek ısıda atış yaptı ve dökülmelerim oldu. Dökülmelerimin olmadığı seanslarımın tekrarını talep ettim, mağdur olduğumu belirttim. Bilgilerimi aldılar, gün içinde dönüş yapacaklarını söylediler. Günlerdir aramalarını bekledim. Olumlu ya da olumsuz dönüş yapacaklarını söylemişlerdi. Sanırım bir hafta sonra beni aradılar. Seanslarımın tekrarlanacağını söylediler ve gün belirlemek için aradılar. Ben de memlekete gideceğim için geldiğimde seans oluşturacağımı belirttim. Seansımı oluşturdum ve gittim. Seans çıkışında S****** Hanım'ın artık orada çalışmadığını, seanslarımın tekrarlanamayacağını ve Ş**** Hanım'ın böyle bir şeyden haberi olmadığını söylediler. Görüşmeye gittiğimde kendisi de oradaydı ve bana bir hafta sonra dönüş sağlandı, nasıl haberi olmaz. Patronun haberi yokken orada çalışan birisinin kendi kendine karar verebileceğini zannetmiyorum. %95'lik sonuç alacağımı söylemişlerdi. Şu an %20'lik sonuç bile alamadım.

Dilan Polat Tatvan ( Bitlis ) Şikayet

26 Nisan 2024 09:24

22 Mart 2024 17:48
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 00:18

Dilan Polat Bodrum Epilasyon Şikayetleri