Dikmen Kebap (Ankara) Dikmen Kebap Online Sipariş Hk.

13 Ocak 2024 21:55

13.01.2023 18.44'de Dikmen Kebap'dan kuşbaşılı pide siparişi verdim. Çok defa sipariş verdiğim ve lezzetine güvendiğim bir işletme olmasına rağmen gelen kuş basılı pidede kullanılan yeşil biber acıydı. Acıya alerjim olmasından kaynaklı pidenin ilk dilimini yiyemedim, bunun üzerine restoranı aradığımda önce bütün malzemeler standart acısız yapamayız size kıymalı pide gönderelim dendi, fakat ben kabul etmedim para iadesi istedim. Bunun üzerine 'Dikmen Kebap' tarafından tekrar arandım ve Ustamızla konuştum, acısız yapabileceğini söyledi fakat ben bir önceki konuşmadaki tavrından kaynaklı kabul etmek istemedim. Tekrar para iadesi istedim. Yetkili sizin siparişlerinizde hep böyle oluyor diyerek kendi işletmesinin hatalarını göz ardı ederek sipariş vereni suçlayıcı bir söylemde bulundu. Bu durum bir müşteri olarak beni çok rahatsız etti.

23 Temmuz 2023 14:09
Ciğerci Malik Usta İşletmenin İstenilen Hizmeti Sunmaması Ve Saygısız Davranması
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 09:19

22 Aralık 2023 08:52
Prime Pizza Şikayeti
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 12:18
Katmerci Zadem Yanlış İçerik İle Gıda Güvenliğinin Sarsılması