Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 19:21

Araçıma Dijipol tarafından yapılan Türk Nippon kasko poliçesinde ikame araç olarak D segmenti yazmasına rağmen tarafıma C segmenti araç verileceği belirtildi. İtiraz etmeme rağmen konu gün içinde bir türlü çözülmedi. Devletin sorunu sanki anlamış değilim. Yapılan kasko poliçesinin güvenilirliği benim açımdan kalmadı; kanuni olarak da hakkımı arayacağım. Bu kadar stres yaratmama neden olan Dijipol firmasına gerçekten yazıklar olsun.

10 Ocak 2024 19:42

Yaşadığım durumda ya dijipol ya da Türk Nippon sattığı kasko poliçesinde müşteri bilgisi dışında değişiklik yaptı bana verilen ile onların sistemindeki farklı olmasını anlayamıyorum bu durumun sebebi ben değilim mağdur edilen benim

11 Ocak 2024 11:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Tüm görüş ve önerileriniz için, [email protected] veya 0 850 433 0 850 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

11 Ocak 2024 12:49
Dijipol.com Dijipol İkame Araç Yalanı

Sürekli aradım hiçbir gelişme olmadı klasik cevaplarla geçiştirdiniz iki gündür araç teslim alamadım elimde bana gönderdiğiniz poliçe var daha ne isteniyor anlamadım poliçeyi ben kesmedim c segmenti aracınız sizin olsun kesinlikle kabul etmiyorum sizde üç aracım vardı bir daha kapınızdan geçmem sigorta yaptıracak insanlara sözüm bu sizden mağdur edilmesin

15 Ocak 2024 11:33

Merhaba Hüseyin Bey, Talebiniz doğrultusunda sigorta şirketiyle görüşmelerimizi sağladık. Görüşmelerimiz neticesinde talep ettiğiniz D segment araç tarafınıza tahsis edilmiştir. Yaşanılan aksaklıktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 12:29

Dijipol.com Memnuniyetsizlik

24 Ocak 2024 13:24

20 Nisan 2024 10:29
Ahmet sonuçtan memnun değil

Dijipol Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Hasarsızlık İndirimim Sıfırlandı

18 Eylül 18:04
Berat sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 20:46