Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Onayım Olmadan Üyelik Yapılması

Digiturk Onayım Olmadan Üyelik Yapılması
Mevlüt
26 Nisan 2024 16:58

Digiturk, babamın ismi üzerinden bir kullanıcı oluşturulmuş ve benim numaram ile işlem yapılmıştır. Kimse tarafından herhangi bir talepte bulunmadım ve üyelik istemedim. Bu durumu, mesaj yoluyla gelen fatura ile fark ettim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, 'Üyeliği siz onaylamışsınız' denilmesine rağmen, ben herhangi bir onay vermedim. Şimdi gelen bağlantıya tıkladığımda, onay vermediğimin ortaya çıkmasını sağlayan görseli iletiyorum. İmzam, konuşmam veya onayım olmadan ismim adına fatura kesilmiştir. Babamın ismiyle ve şahsıma ait numara ile nasıl bu kadar kolay işlem yapılabiliyor anlamıyorum. Ay boyunca hiç giriş yapılmadığını öğrenince, kullanmayacağım bir hizmet için kim onay verir ki? Üyelik iptali ve itiraz ettiğimde ise fatura ve abonelik iptal bedeli talep ediliyor. Bu durumun yetkililere ve gerekli kişilere aktarılmasını talep ediyorum. Gerekli tüm mecralarda şikayetçi olacağımı bildiririm.

İşil
05 Temmuz 2024 15:40
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Abone İçin Zamanında Yapılan İptal Başvurusuna Rağmen Haksız Fatura Kesilmesi

17 Ağustos 2025 13:18
İnanç sonuçtan hiç memnun değil

İnanç
25 Nisan 2025 15:03
Nazik sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 22:20
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:58