25 Mart 2024 15:05

Merhaba, 1008121736 ve 1002082956 numaralı iki aboneliğim bulunmakta. Atakum/Samsun adresli üyeliğim için çağrı merkeziniz ile saat 13:28'de yaklaşık 32 dakika görüştüm. B**** Hanım'ın üslubu, tavrı ve müşteriyi dinlememesi nedeniyle kötü bir deneyim yaşadım. Üyeliğimde 160 TRT Çocuk ve Diyanet Çocuk kanallarının bulunmasını istedim. Birden fazla kurulum yapmasına rağmen mevcut kanallarımı da sildi ve birçok kanala erişimim kesildi. Teknik ekibi yönlendirmesini beklerken, bunun ücretli olabileceğini öğrendim. Ayrıca, mevcut kanallarımın silinmesinin maliyetini ödemek zorunda mıyım? Bakım ücretlerinin müşteriden talep edilmesi süreci nedir? Şikayet kaydı açmak için yoğun çaba sarf ettim ve zorla 32. dakikada kaydı açtırabildim. Şikayet kayıt numaram 160995190. Kumanda ve decoder değişimi için ücret talep ediliyor, iptal etmek istediğimde ise bu ürünlerin alınacağı söyleniyor. Kanalları azaltıp, teknik ekip için 450 TL ödememi sağlayarak para kazanmaya çalışan bu firmadan acilen süreçle ilgili bilgilendirilmek ve sorunumun çözülmesini bekliyorum. Umarım yöneticiler bu mesajları okuyordur. İyi çalışmalar dilerim.

Digiturk 'te Kanalların Kendiliğinden Silinmesi

08 Ağustos 2023 15:45

02 Kasım 2024 22:55

Nizamettin
14 Eylül 2025 13:26

Digiturk'ten Sürekli Tekrarlayan Kanal Kaybı Ve Haksız Servis Ücreti

Kazım
27 Mayıs 2025 14:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 22:17