Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
23 Ağustos 2024 15:20

(0212) 473 73 73 Digiturk müşteri hizmetleri numarası çalışmıyor. Digiturk'e bağlı TOD internet platformundan üyelik aldım fakat televizyonumdan izleyemediğim için üyeliği iptal talebinde bulunarak Digiturk normal uydu üyeliği almak için başvuru yaptım, fakat TOD üyelik iptali için müşteri hizmetlerini aradığımda yaklaşık 9-10 tane farklı temsilciye aktardılar. Mail yoluyla iptal talebinde bulunmamı söylediler. Son bağlanan kişi ise yüzüme telefonu kapattı, sonrasında mail yoluyla talebimi yaptım ve bulunduğum şehirde (Kocaeli/İzmit) Digiturk bayisine gittiğimde TOD ile biz ilgilenmiyoruz dediler. TOD üyelik iptal talebinde bulunduğum için bayiden yeniden Digiturk uydu üyeliği talep ettim, üyelik başlangıcını yaptılar kuruluma gelecekler fakat TOD üyeliğimin iptal başvurusundan kesinlikle dönüş alamıyorum. 1 yıllık peşin ödemem ellerinde kaldı, müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda hiçbir müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Sürekli bizi aradığınız için teşekkürler deyip kapanıyor, ödediğim yıllık peşin ücreti talep edeceğim bir muhatap bulamıyorum ve müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorum. İnsanlardan para alıp hizmet vermemek ahlak ve hukuk dışıdır, lütfen firmaya iletin bu mağduriyetleri. Param ellerinde kaldı.

profile profile

07 Eylül 2023 20:31

28 Haziran 2024 20:04
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 23:20