Birsel sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Aboneliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Birsel
05 Eylül 2023 19:34

Temmuz ayında +908504731824 numaralı tarafından sürekli aranarak ağustos 2023 tarihinde Türk Telekom internet sözleşmemizin bitmek üzere olduğu, Digiturk abonesi olursak ayda 129 TL'ye internet paketinin yenileneceğini ve bir yıl yeni üye olduğumuz için ücretsiz Digiturk aboneliği vaat edildi. Ben Digiturk istemediğimi söylediğimde bu fiyatın sadece Digiturk üyeliği ile mümkün olduğu ve zaten bir sene Digiturk ücretsiz olduğu ifade edildi. Tekrar tekrar sordum bu şekilde cevap verildi. Zaten otomatik ödemede olan Türk Telekom internet paketimi ödemeye devam ederken ayrıca Digiturk'ten fatura mesajı aldığımda bir hata olduğunu düşündüm ama Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda Digiturk ile böyle bir kampanyalarının olmadığını söylediler. Digiturk adına arayan kişiler size yeni üyelik kazanma adına yalan yanlış bilgilendirme yapıyor. Sonrasında gönderdikleri mesajdaki linki onaylamanız ile bu kandırmacaya düşmüş oluyorsunuz. Digiturk'ü aradığımda ise gönderdikleri mesajı onayladığım için taahhüt verilmiş olduğunu söylediler. Ben de ben kendilerini kurulum için arayıp talep oluşturmadığımı, onlar da mesaj gönderince kendilerinin beni internet için aradıklarını düşündüğüm için güvenip onayladığımı söyledim. Onlar da bayilerinin bazen böyle işler yaptıklarını vs. Söylediler. Yani suçu bayilerine attılar. Digiturk Üyeliğimin bitirilmesini istediğimde de taahhüt olduğu için yüksek bir cayma parası ödemem gerektiğini söylediler. Taahhüt ve cayma bedeli ödemeden üyeliğimin iptal edilmesini ve bu durumun düzeltilmesini istiyorum. Digiturk üyelik no: 1023841358

05 Eylül 2023 19:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Birsel T., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

09 Eylül 2023 16:41

Ayşegül
Ayşegül

O çağrı merkezinde çalışıyordum. İnanıp ev interneti başvurusunda asla bulunmayın. Hem bizi yani çalışanları hem de ev interneti sattıkları insanları aldatıyorlar firma ismi KB Telekom ama size bu bilgiyi söylememize asla müsaade etmezlerdi. Telekom altyapısında Digiturk DSmart sadenet internet satışı (sözde) yapılıyor ama çok mağdur edilirsiniz.

08 Eylül 2023 22:24

Gulsen
05 Eylül 2023 21:31
Digiturk Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Ücret İadesi Talebi
Ziyşan sonuçtan hiç memnun değil

Ziyşan
26 Ocak 2024 19:56