Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Digital Hub Mağdur Olmam

18 Kasım 2024 10:59

D**** s*** kurucu ortağı olduğu Digital Hub eğitim kurumu ile yaşadığım olumsuz bir durumu paylaşmak istiyorum. Sepetime ekleyip henüz onaylamadığım bir eğitim için tarafıma %15 indirim kodu gönderildi. Ancak bu kodu denediğimde geçersiz olduğu ortaya çıktı. Daha sonra aynı eğitimi almak istediğimde gelen duyuru kampanya maillerinde yer alan farklı bir kod ile %11 indirimden yararlanmak istedim ve sistem indirime onay verdi ama farklı oturumlarla ve kredi kartlarına rağmen ödememi almadı.
Konu hk kurumla iletişime geçtiğimde, altyapısında yaşanan bir sorun nedeniyle birkaç gün beklemem gerektiği (kullanıcıya hata verildiğinde imiş) bilgisiyle birlikte 15 ve 11 oranlarındaki indirimlerin almak istediğim eğitimde geçersiz olduğunu da eklediler. Yapmış oldukları mail çalışmalarını kendilerine ilettim fakat onlar benimle iletişim devamını sağlamaları yerine indirim oranı çalışmalarını düzenlemeyi tercih etmişler. Bu süre zarfında tarafıma herhangi bir dönüş - destek ve önemlisi çözüm sunulmadı.

Udemy Kupon Kodu İle Oltalama Yapıyor.

Günhan
30 Aralık 2023 10:51
Ferahnaz sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 13:52
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Code Study İademi Yapmadı!

18 Ekim 2025 20:07

09 Şubat 2024 16:17