Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Şikayeti

02 Aralık 2023 14:05

Batman'da algoloji bölümü olmadığı için doktor yönlendirmesi üzerine 08.11.2023 tarihinde Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi algoloji bölümüne annemin rahatsızlığı için gittik. Ama o bölüme bakan doktor ne bir tahlil ne bir tetkik yapmadan bizim alanımız değil deyip bizi gönderdi. Ama Batman'da sizin rahatsızlığınızın alanı bu dendi. Diyarbakır'da ki doktor sadece e-nabız üzerinden geçmiş tahlillere baktı. Onca yolu kalkıp kendi imkanlarımızla üstelik annem çok kötü bir durumdayken gittik ama ne devlet ne özel olduğu belli olmayan ve asla hastalarla ilgilenmeyen bir hastaneydi. Çalışanlar doktorlardan çok daha nazik, anlayışlı ve yardımseverdi. Tıpkı halimizi görüp bizi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanına yönlendiren bir sekreter gibi. Yönlendirmesi üzerine ücretini ödeyip hocayla görüştük. Emar film ve kan tahlilleri istedi. Tahliller çıktı ama Emar 08.11.2023 tarihinden beri bir tanesinden başka çıkmamış. Annemin ölmesini mi bekliyorsunuz. Böyle mi hasta bakıyorsunuz. Üstelik hastaneyi aradığımda telefonda görüştüğüm kişi bana doktorların değil Ankara firması tarafından otomatik okunduğunu söyledi. Biz canlarımızı size böyle mi emanet ediyoruz. Eğer annem ciddi bir rahatsızlık geçirirse ve ona bir şey olursa o doktorun okumadığı Emar ile beraber size dava açacağım. Bu kadar da olmaz bu kadar da ilgisiz davranılmaz!

Hastanede Yanlış İşlem Kaydı Ve Endişe Verici Durum

14 Kasım 2024 22:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Koşuyolu EAH Kalp Has. Aritmi Polikliniği Doktorun Kabalığı

22 Haziran 2023 10:27