Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Teslimat Tarihi Değişikliği

28 Eylül 2024 21:12

Sevgili MNG Kargo, dağıtıma çıkmayan kargonun teslimat tarihini değiştirmek istiyorum. 30.09.24 pazartesi günü gelecek olan paket 01.10.24 salı teslim edilmesi lazım. Adreste olamayacağım o tarihte ve kuryeniz çoğunlukla paketi kapımın önüne koyuyor ve çalınma ihtimali yüksek. Yani şu an paket İstanbul/bahçekent biriminde görünüyor. Dağıtıma çıkmadan haber veriyorum.

Çünkü kuryeniz dış kapı açık olunca içeri girip kapımın önüne koyabiliyor, sorun değil ama adreste olmadığım için o kargo 1 gün boyunca orada kalacak, çalınma ihtimali var. Bahçekent birimini aradım, bu arada açan olmadı, daha sonra da hattan düşüyor. Bu yüzden buradan size yazıyorum, lütfen henüz dağıtıma çıkmamışken teslimat günü değiştirilsin.

28 Eylül 2024 21:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Çiğdem
Çiğdem
28 Eylül 2024 21:15

Kargo benim adıma gelmiyor Betül Aslan adına geliyor bu arada verdiğiniz adrese talebimi ilettim zaten her yerden size yazıyorum umarım ilgilenirsiniz de o kargo Pazartesi günü dağıtıma çıkmaz.

Açelya sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 14:42
"Teşekkürler"
Merve sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2024 17:15

06 Nisan 2024 16:21
Aysu sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 11:46
"Problem çözüldü. Teşekkür ederim."
MNG Kargo Adreste Bulunulamadığından Teslim Edilemedi Yalanı
MNG Kargo Adreste Bulunulamadığından Teslim Edilemedi Yalanı
Aykut sonuçtan memnun

26 Mart 2024 07:41
"MNG Kargo merkezden gelen destek olmasa ürünüm ç şubeden teslim edilemeyecekti. Ahmet beye teşekkür ederim"

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri